>THANK YOU MALIQUE DAN SENYUM…ADAKAH INI DIKATAKAN SEO?

>

THANK YOU MALIQUE DAN SENYUM…ADAKAH INI DIKATAKAN SEO?

Salam guys,

Ok entry pendek dan ringkas.First of all thanks to korang yang baca & search kat Uncle G pasal benda ni.Lepas tu thanks to Malique sebab buat lagu yang meletup-letup dan menjadi carian ramai.Pelik tak tetiba saya ucap terima kasih pada Malique.haha…Ini adalah sebabnya…



Ok kalau korang just tengok refferal link tu memang korang akan cakap saya gila tetiba tunjuk benda ni tanpa sebab.Tapi bila klik link tersebut maka akan keluar gambar ni pulak …



Adakah ini dipanggil SEO?Bagi saya yang buta SEO ni ye memang saya akan kata ini SEO sebab ia berasal dari SERP betul ke tak?Maka kesimpulannya SEO itu tak bererti atau berfokus pada entri-entri baru sahaja sebab seingat saya entri ni saya publish masa raya.So kepada korang semua kalau nak buat entri silalah buat satu entri yang long term yang mana memang orang cari so ia boleh selamatkan traffik di kala memerlukan.Contohnya macam entri Senyum ni.


p/s :


* Sayapun masih cuba memahamkan apa itu SEO sebenarnya…Sifu sila beri tunjuk ajar!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download Malique feat najwa senyum, Download Mp3, Malique, Malique feat Najwa, Malique Senyum. Bookmark the permalink.

8 Responses to >THANK YOU MALIQUE DAN SENYUM…ADAKAH INI DIKATAKAN SEO?

  1. Epul Azimi says:

    >aku bab2 ni mmg dh angkat tangan,mane yg mampu je bro.hehhee

  2. BeaN MorENo says:

    >epul – slow2 akupun ,macam ko jugak!

  3. ezany says:

    >mesti ribu2 kan tu..

  4. YobSumo says:

    >oh. gini caranye…

  5. BeaN MorENo says:

    >ezany – hoho ntah…

  6. BeaN MorENo says:

    >Yob – itu salah satu cara beb

  7. Ali ridha says:

    >SEO benar membantu.

  8. BeaN MorENo says:

    >Ali Ridha – ya betul…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s