>TERIMA KASIH YIED POZI ANDA MENYELAMATKAN SAYA DI TAHUN BARU

>

TERIMA KASIH YIED POZI ANDA MENYELAMATKAN SAYA DI TAHUN BARU

Salam guys,

Mesti korang baru bangun tido kan.Tahniah sebab sayapun baru bangun ni tapi saya dah ada plan nak bawak aiensepet keluar berjalan.Dah lama kami mendarakan diri akibat tiada transport.Saya harap entri ni akan jadi sependek (bukan spendex ye itu spender) yang mungkin.Kenalkah anda pada gambar ini…



Saya tak pasti adakah ini gambar sebenar ataupun bukan tapi inilah yiedpozi.Kenal atau tidak?Sila jangan fikir bukan-bukan sebab dia tak buat apa-apa jenayahpun.Tengok muka dan mata dah tau memang nerd.Bayangkanlah kalau dia jadi pencuri macam mana nak lari dari polis.hahah…Sorry gurau-gurau je eyh.Entri ni saya buat nak ucapkan thanks pada dia sebab buat satu entri untuk saya walaupun hanya secebis ruang untuk saya tapi cukup bermakna.Korang boleh baca entri ini berkenaan blog yang dia suka baca.


Saya ni kira silent reader yang tak berapa nak silent blog mamat ni.So hari ni dia dah menyelamatkan saya sebab actually tiada idea gempak untuk hari ni…



Anyway Yied sempena tahun baru ni saya nak ucapkan thanks sebab ang memang suka RT entry saya kat twitter dan ang suka promote blog saya ke mata dunia!Jasamu dikenang!Teruskan blogging style ang yang sememangnya tersusun itu!

TERIMA KASIH YIEDPOZI KERANA BERJAYA MENYELAMATKAN SAYA DI TAHUN BARU

p/s :

* Ni lah yang cuba saya sampaikan semasa entry pasal BE hari tu.Buat baik berpada-pada buat jahat jangan sekali.Jangan sesekali anda kedekut dalam pemberian link kepada blogger lain

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Jangan Kedekut Link Kat Blog Korang, Stats, Traffic, YiedPozi. Bookmark the permalink.

16 Responses to >TERIMA KASIH YIED POZI ANDA MENYELAMATKAN SAYA DI TAHUN BARU

  1. Melz says:

    >nice…yied memang suka RT entry pakatanblogger jugak ..haha nanti aku buat entry pasal dia ..haha

  2. BeaN MorENo says:

    >Melz – tulah aku agak terharu dengan dia…hoho

  3. Myvitrd says:

    >wah ada penyelamat rupanya.. aku takda penyelamat lagi.. hari ini orang semua keluar jalan2 kurang berblog nampaknya..hehehe

  4. BeaN MorENo says:

    >MyviTRD – hehe nanti ko akan ada punya

  5. BeaN MorENo says:

    >angelo – ntah aku ngak pernah jumpak

  6. amry says:

    >mula-mual aku kenal blog yied ni, terkejut aku dia baru berumur 12 tahun.memang terkejut beruk!!tapi aku respek cara dia berblog.matang. tak mustahil dia boleh g lebih jauh. aku pon tak sehebat dia

  7. BeaN MorENo says:

    >amry – haah..cara dia blogging amat bagus

  8. >yup3..yiedpozi sangat rajin RT..huhu

  9. Yiedpozi says:

    >Sama2 bro…. Hehe… Tak pernah sangka nama Yied akan masuk blog ni.Thanks juga bro…

  10. BeaN MorENo says:

    >Yied – kenapa tak sangka plak?

  11. Mr. TN_SkY says:

    >saling tolong menolong antara bloggers..hehe..gud one !😀

  12. BeaN MorENo says:

    >serol – itulh…hebt budak ni

  13. BeaN MorENo says:

    >Mr TN_Sky – blogger helps blogger…takkan tukang kebun nak help blogger kn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s