>APAKAH MAKSUD G-6?

>

APAKAH MAKSUD G-6?

Salam guys,

Selamat hari Ahad kepada semua readers.Apa mau bikin hari ni?Sure bosan kalau hari minggu just duduk depan TV tunggu Melodi.hak3…First of all saya nak ajak korang layan satu lagu ni.Nak kata lagu baru tak jugak tapi bagi saya kira baru lah jugak…


Far East Movement Feat The Cataracs – Like A G-6 [Download Here]
Kalau korang dengar lagu-lagu mat salleh sekarang ni banyak yang letak perktaan G-6 ni.Contohnya macam lagu atas ni.Nah Lirik lagu ni …

Poppin bottles in the ice, like a blizzard

When we drink we do it right gettin slizzard

Sippin sizzurp in my ride, like Three 6

Now I’m feelin so fly like a G6

Like a G6, Like a G6

Now I’m feelin so fly like a G6

Sila jangan salah faham.Saya tau lirik lagu ni memang tak de moral langsung dan berkaitan dengan apa jadi bila seseorang tu mabuk todi.Tapi sila positif bila baca entri ni sebab saya sebenarnya nak menjawab pertanyaan yang muncul dalam diri sendiri Apakah maksud G-6 sebenarnya.Siapa yang tahu sila angkat tangan…
G-6 ialah kereta mid-sized yang dikeluarkan oleh pengeluar kereta terkenal Pontiac.Tapi macm yang korang tau Pontiac dah bungkus dan saya sendiripun tak pasti aa sebab dia.Selain tu G-6 juga adalah satu jet Gulfstream yang berharga 58.5 juta dan boleh terbang pada kelajuan Mach 0.90 or 572 mph.So perkatan G-6 tu menandakan kelajuan maksimum atau teramat laju.Sekarang dah faham?hahaha…Maka terjawablah persoalan yang bermain di fikiran saya sendiri…Terima kasih Uncle G sebab  sebab menjawab persoalan diri saya ni.


Inilah G-6 yang dimaksudkan
p/s :
* Ok saya bukan nak buat konspirasi tapi nak tanya pendapat.Korang rasa apa yang dimaksudkan dengan three 6 dalam lagu ni?Adakah 666 ataupun 36?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download Like a G-6, Download Mp3, Far East Movement - Like a G-6, G-6, Illuminati, Konspirasi, Like a G-6. Bookmark the permalink.

18 Responses to >APAKAH MAKSUD G-6?

  1. Affan Ruslan says:

    >owh, lagu ni lah member aku pasang. bukan sbb nak tgk video, tapi sbb nak test power speaker die yang ada booster. memang berdegup kencang aku dengar lagi ni guna speaker ni hehe

  2. Myvitrd says:

    >wah dah jadi macam prof.lah kau ni bean..hehehe.. bagus rajin kau kaji benda2 pelik ni.. apa pon info bagus juga..sebab baru ku tahu

  3. YUL says:

    >layan2, haha, baru aku tahu g6 tu ape

  4. Cikmin says:

    >owhhh…inilah G6 yang disebut masa tweet2 semalam..hehehe..

  5. Sakira says:

    >G-6 dalam this song they refer to the airplane alright. It was in an interview on FEM in AXN dulu. Hehe ;D

  6. YobSumo says:

    >three 6 tu… erm…3 kali pukul 6 petang kot. haha.

  7. BeaN MorENo says:

    >Affan – lagu dia memang best tapi mengkhayalkan siot

  8. BeaN MorENo says:

    >Myvitrd – saje2 je bro…bila bosan

  9. BeaN MorENo says:

    >Affan – lagu dia memang best tapi mengkhayalkan siot

  10. BeaN MorENo says:

    >Yul – saalah akupun baru tau tu yang excited bikin entri

  11. BeaN MorENo says:

    >cikmin – yes…betul2

  12. BeaN MorENo says:

    >Sakira – yup betul just nak tau three 6 tu hape

  13. BeaN MorENo says:

    >yob – kalau 6 kali 6 petang maksudnya lambat lah jet tu…haha

  14. BeaN MorENo says:

    >yob – kalau 6 kali 6 petang maksudnya lambat lah jet tu…haha

  15. Epul Azimi says:

    >aku suka lagu nih,tak tepikir plak psl g-6 tu.hahaha

  16. starsyeea says:

    >erkk…a'ah kn…pndai lalak je, tak port lak 36 tu hape…huhuuu. encik bean dh tahu nnt update yee…:pjom berTEPAK HARAPAN kt my blog!

  17. BeaN MorENo says:

    >epul – kadang-kadang kita suka lagu tu tapi tak tau maksud

  18. BeaN MorENo says:

    >starsyea – hehe ntah saya pun tak pastilah apa itu 36?mungkin group samseng kot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s