>SELAMAT TAHUN BARU 2011

>SELAMAT TAHUN BARU 2011

Artwork by Bean Moreno

Salam guys,

Macam mana sambutan tahun baru 2011?Kat mana korang celebrate?Soalan-soalan ni memang biasa diajukan setiap kali pagi 1 January setiap tahun.Agak pelik kalau 1 January orang tanya bila ko nak beli kete?Oklah actually entry pendek sebab saya tau kebanyakan orang belum bangun tidur lagi sebab semalam dah penat mengira nombor dan tengok Bunya yang bercahaya semalam.

So dalam entri ni saya just nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011 kepada semua readers yang membaca Suterablogger tak kira di mana anda berada.Harap-harap azam tahun lepas dapat dicapai dan success di tahun 2011.Jangan lupa support blog ni sampai saya dah tak mampu mengeluarkan entri lagi.huhu…

p/s :

* Tahun Baru Azam Baru…Rumah Bila Nak Baru?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Azam 2011, Happy New year, Selamat Menyambut Tahun Baru 2011, Tahun Baru 211. Bookmark the permalink.

4 Responses to >SELAMAT TAHUN BARU 2011

  1. BeaN MorENo says:

    >phreak – hehe belum rezeki bro tapi toward it…hoho

  2. amry says:

    >selamat tahun baru bro!!

  3. Liza says:

    >happy new year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s