>ENTRY KE 800 DI MALAM TAHUN BARU & TERIMA KASIH SAYANG

>

ENTRY KE 800 DI MALAM TAHUN BARU & TERIMA KASIH SAYANG

Salam tahun baru,

Tak kira di mana anda berada ucapan Selamat tahun baru untuk korang readers Suterablogger.Actually banyak yang saya nak share tapi memandang kan ni adalah malam tahun baru dan esok pulak cuti maka akan rugilah kalau saya taip something yang mahal tapi takde orang yang baca.Rasa macam buat benda lagha je kan.

Orang lain malam ni mesti bersuka ria kat luar munngkin di KLCC dan mungkin di Bukit Bintang.Tapi saya dan aiesepet dok umah je sebab malas nak rempuh jammed.Hari ni memang hari lapar bagi saya.Tadi lepas settlekan semua pembayaran (maklumlah gaji), saya & aiensepet gi makan kat Padang Kota Corner.Satu perkara menakjubkan berlaku…



Ni adalah first round.Saya order bihun goreng.Pergh memang layan bihun dia.Saya suggest korang kalau pi sini try order bihun dia sebab memang sedap.Apa kata kita usha gambar lagi satu…



Belum sempat aiensepet habiskan mee goreng mamak dia saya dah dapat roti telur bawang.Bagi saya roti telur bawang dia kureng sikit cha…Tapi sebab lapar apa lagi memang habis saya sebat.Tak taulah kenapa hari ni selera saya agak ke arah jin.haha…Adakah sebab saya senang hati?Ataupun ada something yang buat saya happy?Kita usha gambar seterusnya ye…



Patutlah jantung dag dig dug…Rupanya ada orang nak kasi hadiah.Korang jangan terfikir yang ini semua dari Nuffnang atau saya menang apa-apa contest blog.Owh tidak sama sekali sebab ini hadiah dari aiensepet.Dia hadiahkan saya sebotol Georgio Armani Diamond & Satu Nokia 2630.Actually saya memang memerlukan dua benda ni sebab handphone saya memang tunggu masa nak mampus dan minya wangi Perry Ellis saya dah nak kering…



Bagi yang berkata ni perfume Uptown sorry ye sila usha logo dan juga buih.Dan walaupun HP yang aiensepet hadiahkan bukanlah merupakan setanding dengan Blackberry Torch Chearm mahupun Blackberry Curve deydeq yang dah hancur tapi ia tetap satu pemberian and I really appreciate it.


So to Aiensepet :


“Baby Thanks for the gifts…Abang sayang baby sangat…Nanti abang cashout Nuffnang kita pi shopping ok!…”


p/s :


* Wah tepat pada waktunya…Saya akan mulakan tahun 2011 dengan entry ke 801 sebab entry ini adalah yang ke 800…Hao yea!!!


Tolong like & share kalau suka entri ini

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Entri Ke 800, Georgio Armani Diamond, Hadian aiensepet, New Year 2011, Suterablogger. Bookmark the permalink.

18 Responses to >ENTRY KE 800 DI MALAM TAHUN BARU & TERIMA KASIH SAYANG

  1. Fariq says:

    >wah besh2 dapat adiah di malam tahun baru.. papepon selamat tahun baru bro.. semoga tahun 2011 lagi baik dari 2010..

  2. BeaN MorENo says:

    >Fariq – thanks bro…thanks atas support

  3. amry says:

    >waaaa…dapat hadiah.. best gilor!!!dari orang tersayang lak tu. hmmm..entry ke 800?? mak aiii…

  4. Faiz says:

    >wah2..seronok nye dpt adiah dari yg tersayang…huhup/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

  5. >salam … wah! bestnyer…hehehe! anyway, happy new year and wish you success in whatever you do, bro…😉

  6. Epul Azimi says:

    >wahh nk adiah gk.btw epi nuyer bro..:)

  7. BeaN MorENo says:

    >amry – hehe tulah satu kejutan tahun baru

  8. BeaN MorENo says:

    >faiz – syukur dapat hadiah…no problemo

  9. BeaN MorENo says:

    >Keyrill – Happy New Year Tooo

  10. >HAPPY NEW YEAR 2011 AKAK UCAPKAN UNTUK BEAN DAN ISTERI SEMOGA TERUS SUCCESS DALAM KERJAYA DAN KEHIDUPAN.

  11. BeaN MorENo says:

    >kak ina – thanks a lot kak…same to you

  12. >aku x jels dengan bab makan2 tue.. aku pernah 3x makan makanan berat2 relax je la… [tapi tue dulu la b4 aku jatuh sakit]jeles dengan isteri ko.. aku bace pun aku mampu tersenyum.. entah la beanhp ku pun takat Nokia X3-02 je…

  13. CikLilyPutih says:

    >patutlah masa kat gath hari tu ko cam busuk2 je ek, rupanya perfume abis ek… ehehhehehehe hah apa lagi kasi sembur satu badan tau

  14. BeaN MorENo says:

    >Bro Framestone – hehe…bab makan byk tu aku xde apa…tapi sila jangan jeles ye dengan gift haha

  15. BeaN MorENo says:

    >Lily – hehe weyh!jangan tulis kak sini malu ah…hahahaxdelah perfume PE aku ada lagi just mungkin next mingth kering…haha

  16. che armster says:

    >haha suka betul ko petik Torch aku eh Bean🙂

  17. BeaN MorENo says:

    >chearmster – yelah aku ni tak mampu nak beli mampu petik je..haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s