>WE ARE PROUD TO BE MALAYSIAN

>

WE AR PROUD TO BE MALAYSIAN

Hari ni memang takde benda nak diceritakan mahupun diluahkan selain perasaan gembire atas kemenangan Harimau Malaya di Piala AFF Suzuki disamping cuti yang dikecapi rakyat Malaysia esok 31 Disember 2010 (actually ni public holiday or cuti peristiwa).Malangnya esok saya still kena kerja tapi yang bestnya ada replacement leave pada hari Isnin.

Dah dua hari saya share ngan korang lagu-lagu skinhead.Serius tetiba saya terasa ingin menjadi skinhead semula.Jamming kat studio dan menyarung Dr Marten.So malam ni bersempena dengan kemenangan Malaysia dan semangat skinhead saya nak share satu lagu Skinhead yang menunjukkan saya ni bersemangat kebangsaan…


THE OFFICIALS – WE ARE PROUD TO BE MALAYSIAN 
Apa korang fikir skinhead yang antisocial tak sayangkan Negara ke?Saya still ingat masa saya rancak dengan skinhead match bola mesti tengok.Mesti sokong punya.hoho…
WE ARE PROUD TO BE MALAYSIAN…WE BELONGS TO YOU…WE WILL FIGHT FOR YOU…
p/s :
* Adakah kita hanya mengaku kita berbangga dengan Malaysia setelah menang sesuatu sukan?
* Kenapa bila  menang Piala AFF Suzuki dapat cuti tapi bila menang Piala Thomas takde cuti?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in 1Malaysia, Nationalisma, WE ARE PROUD TO BE MALAYSIAN. Bookmark the permalink.

4 Responses to >WE ARE PROUD TO BE MALAYSIAN

  1. >Proud to be Malaysian!Salam.Share dengan saya Azam Tahun 2011 anda!Sila tinggalkan/share azam anda di : http://www.TuanBri.Com Just share for free. The Power of Sharing!

  2. BeaN MorENo says:

    >tuan bri – hehe bangganya saya!

  3. Fariq says:

    >heheh,, tak abes lagi ngan skinhead die,, soalan yg piala thomas tu harus diajukan pada pak najib,, ngeh3x

  4. BeaN MorENo says:

    >Fariq – haha…tgh semangat ni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s