>KHAIRUL FAHMI CHE JADI FEMES BEB.SO BLOGGER YANG NAK FEMES CEPAT JADILAH PEMAIN BOLA YANG BERBLOG

>

KHAIRUL FAHMI CHE JADI FEMES BEB.SO BLOGGER YANG NAK FEMES CEPAT JADILAH PEMAIN BOLA YANG BERBLOG

Salam semua,

Cerita pasal Malaysia menang bola memang takkan habis kerana dua sebab.Sebab pertama ia baru je berlaku dan sebab kedua PM isytiharkan esok cuti umum (walaupun esok saya kena bekerja).Maka setiap tahun bila 31 Dec kita akan teringat yang Malaysia hebat dalam bola sepak walaupun pada waktu itu Piala AFF Suzuki tu dah pi ke Vietnam.hak3…

Saya ada satu soalan maut.Korang kenal tak siapa dia ni :



Macam mana pulak dengan dia ni :



Actually kedua-dua gambar di atas adalah orang yang sama.Yang membezakan dia adalah keadaan dan style sahaja.Dulu siapa yang kenal dengan Khairul Fahmi Che Mat?Saya sendiri tak kenal even masa starting AFF Suzuki Cup pun saya tak kenal dia ni.Korang tengok gambar first tu.Bukan main tak smart nye dia ni.hak3…Kalau saya jadi pompuan pun memang saya buat dek je bila dia ngorat.Sekarang ni dia dah femes disebabkan dia berjaya menyelamatkan maruah Malaysia.Pada saya dia memang hebat pun.Save penalti tau Van De Sar pun terkial-kial masa penalti (eleh Van Der Sar bukan hebatpun).


Untuk pengetahuan korang nama dia dah up bukan takat sebutan tapi di maya.Kat twitter Khairul Fahmi dapat tempat kelima tertinggi dalam trending.Pergh memang hebat seyh!Ni berkat user twitter yang suka bermain dengan hashtag.hak3…Tak caya usha Berita Harian Online.Facebook mamat ni pulak dah cecah 57000 like.Pergh gila gempak beb!Bilalah Suterablogger punya fanpage nak cecah takat cam tu.1K pun terkial-kial lagi.Lagi hebat awek diapun terkena tembias kefemesan dia.Tiba-tiba je followers blog awek Khairul Fahmi Che Mat mencurah-curah.Wow!Gua dah berblog dekat 3 tahunpun tak sampai seribu.ces!haha…


So mana-mana blogger yang teringin nak femes cepat korang boleh cuba jadi pemain bola yang berblog so orang akan follow blog korang.Tak perlu nak tulis bagus-bagus yang penting ada nama mesti blog korang meletup dan masyuk dengan Nuffnang.


p/s :


* Agak-agak berapa lama nama Khairul Fahmi Che Mat ni akan jadi sebutan dan digilai gadis?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in blogger, Final Piala AFF Suzuki 2010, Khairul Fahmi Che Mat. Bookmark the permalink.

15 Responses to >KHAIRUL FAHMI CHE JADI FEMES BEB.SO BLOGGER YANG NAK FEMES CEPAT JADILAH PEMAIN BOLA YANG BERBLOG

  1. N@SIQUE says:

    >ensem sama kot~~wat ramai peminatđŸ˜€

  2. YUL says:

    >peh, dia memang terbaik, hoho. aku pon nak femes jugak!

  3. khaifaiz says:

    >Aku main bola lisut.. agak2 boleh femes cm Fahmi tak

  4. BeaN MorENo says:

    >N@s – hensem ke?bagi saya dia bergaya je

  5. BeaN MorENo says:

    >YUL – nak femes bikin kontroversilah…haha

  6. BeaN MorENo says:

    >khaifaiz – boleh tapi shizuka jelah yang minat hang…

  7. >skrg mmg tgh hot, sbb bru2 je ni.. hrp2 prstasi bkkalan jgak~

  8. BeaN MorENo says:

    >baju kurung – harap2 macam tulah

  9. >ntah la..memang banyak cter pasal dia dengan awek dia..adeh~

  10. cik-terompah says:

    >aku tunggu depa ngorat aku ja.. haha

  11. Aisyalicious says:

    >ha ha ha nak suh mr fiance jadi pemain bola sepak lah. nanti blog awek yang dapat visitor timbun timbun.cepat jadi pemain bola, nanti blog aien traffic hebat.:p

  12. BeaN MorENo says:

    >balqess – memanglah tengah hangat

  13. BeaN MorENo says:

    >cik terompah – boleh ka?

  14. BeaN MorENo says:

    >aisya – saya pemain putsal…

  15. >player bola dah ada… nak train jadi bowler femes laaa..hik3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s