>OWH REENA…RINA SALLEH SILA JANGAN MALU-MALU YE

>

OWH REENA…RINA SALLEH SILA JANGAN MALU-MALU YE

Selamat malam ye,

Malam ni still sayup2 dan sejuk best kalau kena kopi o.Dah lama tak bikin entry yang panas.Actually ini lumrah manusia memang senang salah faham…Anyway saya dah mintak maaf so case close.Mood masih dalam mood Skinhead.So jom layan lagu ni :

CORUMN 80’S – OWH REENA [DOWNLOAD HERE]
Actually saya share lagu ni atas permintaan seorang blogger yang katanya amat meminati Rina Salleh.Dia kata Rina Salleh amat mempersona.Memanglah kalau tak mana boleh menang Gadis Melayu.Rina hang jangan nak tersengih sorang -sorang eyh.I puji ada makna OK…


Nilah Gambar peminat Rina Salleh.Ada ke patut dengan gadis Melayu dia buat peace.Buatlah gaya abang nasyid.Dah lupa bini lah tu.Sorry eyh Phreak gua main-main je.
Ramalan Bean Moreno :
Malaysia akan menang aggregate 4-1 dan akan bawa balik Piala Asia Suzuki AFF

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Corumn 80's - Oh Reena, Piala Asia AFF Suzuki, SKA, Skinheads. Bookmark the permalink.

8 Responses to >OWH REENA…RINA SALLEH SILA JANGAN MALU-MALU YE

  1. phreak-id says:

    >hahaha Bean. Hampeh. tapi aku memang minat lagu ni. orangnya Rina pun aku minat. hahahathx bean! ko ingat eh aku mintak lagu ni smalam. hahahaTerbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

  2. BeaN MorENo says:

    >phreak – haha entry malas2 orang kata…

  3. eykameow says:

    >wahhh kalau macam tu aku pun nak request lagu lah jugak!

  4. J.M.R says:

    >ramalan bro hampir tepat..welcome to Malaysia , suzuki CUP!

  5. cena_sarina says:

    >lagu ni da lame da dengar…xtau la tobe2 je ade kat dlam laptop..dengar sebab name saya pun rina..hhehehe

  6. BeaN MorENo says:

    >eyka – ko nak request lagu apa…dengan pantas aku buat entry untuk ko..

  7. BeaN MorENo says:

    >JMR – tetiba boleh sumbat lagi satu pulak…ces!

  8. BeaN MorENo says:

    >Sarina – owh ye ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s