>APA BERLAKU DI BIG GATH TIMES SQUARE

>

APA BERLAKU DI BIG GATH TIMES SQUARE

Selamat mala semua,

Hari ni tiada entry serius dari Pria Romantis.Agak sibuk dengan tugasan selaku Regional Exec maka terpaksa lupakan yang diri ini adalah blogger dan hanya mampu baca entri blogger lain yang tiada backlink ke blog ini.hak3…Acah je tak backlink pun takpe…Ok macam yang korang tau semalam ada Big Gath 2010 anjuran Melromeo atau saya & Carl (aku tengok ko dah macam zain Ruffege dah) gelarkan sebagai Kapla Pakatan Blogger.

Gath ni kitorang (ye ke kitorang?) buat kat Times Square dengan tujuan nak main kat Cosmo.Maklumlah Bean Moreno ni orang kampung so sekali-sekala dapat masuk theme park memang jakun.Tapi plan bertukar sebab ada di antara blogger yang tak mau main kat dalam Cosmo mungkin sebab kecut tengok Roller Coaster yang seram tu (weyh Rina Salleh naik 7 kali beb!).Maka sesi bermula dengan :



Hok ni namo dio bulate memecah ais.Mat Salleh kata ice breaking.Kami bikin satu bulatan and then memperkenalkan diri dan ‘port maya’ masing-masing.Nampak gayanya Zello dah boleh bukak imej dia yang selama ini diselubingi misteri.Eny pulak dah bukak balutan nakal dia.Sekarang dia bukan OKU lagi!Masa ni tak berapa nak ramai sebab ramai yang lambat.So lepas semua dah kenal maka kitorangpun meneruskan aktiviti ke gelanggang kehebatan blogger.



Yang ni aktiviti wajib kalau gath yang Melz buat.Kalau takde boling memang bukan Gath Melz.Dari gambar ni korang dapat nampak yang memang blogger bersepah dan berjaya menyemak kan keadaan di Ampang Superbowl.Korang boleh nampak Chearm menggoda blogger wanita dengan hanya mengeluarkan Blackberry Torch dia je.Si Hazman pulak tengah cari spot nak menari robot tapi tiada mangsa yang sesuai.Mushimura pulak asyik dok kerusi je mungkin sedang usha-usha awek-awek main boling.



Lepas dah penat beriadah maka perut dah berbunyi dangdut so kami semua ke food court tingkat sepuluh.Time ni korang boleh perasan memang kebanyakkan blogger yang datang adalah blogger-blogger yang rapat dengan saya & Melz macam cikhel, Poojie, Aus, Shahrol, Anakperak.Antara muka baru yang bakal terjebak dengan aktiviti lepaking kami lepas ni ialah PhreakId (owh bro aku agak sukar menulis link mu).Blogger-blogger bujang yang tak datang memang korang rugi sebab gath kali ni ramai awek blogger yang hot betul tak eyka?


Bila semua dah agak kepenatan maka masing-masing nak balik so sebelum balik maka terhasillah satu gambar akhir.Saya tiada di dalam gambar sebab saya adalah photographer untuk gambar ini.



Amacam ramai tak?ramai kan…Cikepal sanggup datang selepas diugut oleh Pria Romantis ini dan juga Melromeo.Tau ko takutkan epal!Kalau ikutkan memang ramai lagi tapi time ni maybe half of the crowd dah chow mungkin takut stuck kat jam (jam ke gua blik relax je tanpa gangguan…).Anyway thanks to korang yang datang ke Gath Penutup 2010 terutama sekali CLP yang bergegas dari Melaka dan juga Deydeq yang merempit dari Gombak (cite macam umah dia kat Ulu Selangor je jauhnya).Sebelum terlupa thanks to Rina Salleh sebab sudi melepak dengan kami yang tak seberapa ni.Ooops lupa pulak thank to partner sparing saya aiensepet yang sanggup temankan saya.


Untuk mengetahui siapa yang hadir Gath ni korang boleh usha Link Blogger Big Gath 2010.Gua salute ZueZoey sebab gegeh bikin list ni.Ramai beb kalau saya memang lagi seminggu baru siap ni.


p/s :


* Fariq hang nak belajar cara langgar dalam blogging.haha Rahsia dia LANGGAR je bro apa yang ada depan ko!Kalau ko takut ko tak tau apa akan terjadi di depan ko!


* Aus apahal ko agak hyper semalam adakah ko tertelan pil kuda atau terlebih ketamin!hahaha


* Kebanyakkan gambar saya akan masukkan kat blog lagi satu iaitu BeanMoreno.com

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Big Gath Blogger, CarlSamsudin, Eyriqazz, Gath 2010, Melromeo. Bookmark the permalink.

33 Responses to >APA BERLAKU DI BIG GATH TIMES SQUARE

  1. Fariq says:

    >hahaha.. bahaya gak tu kalau langgar je.. tapi takpe try next gath,, ngeh3x.. papepon, seronok dapat jumpe bloggers smlm,, uhukz2..

  2. Huda Luna says:

    >haha next time kite gath lagi cis smpai skrg bean x kenal aku T___Txmengapehuhu aku pun merempit dgn tren dr gombak kot T__T

  3. Epul Azimi says:

    >ishh bilalah bleh join,tapi aku malu skit nk join jumpa rmi2 nih.heheh

  4. JAI says:

    >Adeyy..kerugian..tak sempat nak datang habis gi dentist trus gi beli baju sekolah budak2..

  5. daydeck86 says:

    >wey sentul jauh tuh ehehehheee

  6. >Aus tertelan pil kuda yangtatahan nyer statement!!! haiyakkkr!!!

  7. eykameow says:

    >hahahaha, yer. awek blogger paling hot yg aku kenal skrg ialah RINA SALLEH. Tak sangka dia masih low profile seperti dulu. And pasangan blogger mmg byk aku nmpak semalam. Antaranya lu ngan aisepet. hee😛 *boleh plak dulu aku ingt korg ni cople?Btw, gath ni mmg best. Thnks bean, thnks melz, and thnks carl !Nxtime buat lg yoo..best2!

  8. BeaN MorENo says:

    >Fariq – anyway thanx datang

  9. BeaN MorENo says:

    >Huda Luna – ala jgn macam tu next time ang datang lah tegur aku mana cam org…

  10. BeaN MorENo says:

    >Epul – aku lagi pemalu!

  11. BeaN MorENo says:

    >Shahrol – memang dowh..tgk aus tak drop komen pun

  12. BeaN MorENo says:

    >deydeq – aku kajang memang dekat kan deq

  13. BeaN MorENo says:

    >Jai – takpe next time ada lagi

  14. BeaN MorENo says:

    >eyka – nasib baik dia still ingat aku yang cute ni..haha…Aku memang romantis.hoho

  15. mAsHiMaRo says:

    >bean,kenal ak tak?hahaha…btw,bean dgn wife sgt romantik tahap tak ingat punyer la~~comel kot korang…jumpa lagi di next gathering!!:)

  16. > rasa rugi lak x g gath masa ari 2…mcm best jeWow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

  17. BeaN MorENo says:

    >Mashimaro – siapa tak kenal hang mashimaro!hang sombong dengan aku kan…haha

  18. BeaN MorENo says:

    >Admiral Hafiz – ala cool je…lain kali kami ada planning lain!

  19. Zue Zoey says:

    >Salute jugak kat korang sb sgt sporting!! Best! =D

  20. BeaN MorENo says:

    >Zue – mestilah kene sporting..haha

  21. >semua orang best…memang kentang goreng arrr…:)kui3xinyaAllah ade rezeki bleh gi lagi…maklumlah…sekarang nie dok pulun kelas pulak…aigoooo…

  22. >Zain Ruffedge? jaohhhh bro! hahaha. btw nice! baru sempat baca. smalam kebizian lah!!! =)

  23. Anna Boleyn says:

    >aus mmg gi mana2 gath pon dia hyper. hehe

  24. BeaN MorENo says:

    >Mushimura – takpe next time kita bg lagi best…thanx sebab datang

  25. BeaN MorENo says:

    >carl – haha..aku saje je nak kasi ko kembang sikit

  26. BeaN MorENo says:

    >hanna – haha kali ni lagi hyper…

  27. Zue Zoey says:

    >kalau blogger tak sporting, boleh balik dok bawah katil. boleh tak mcm tu? hehehe =p

  28. BeaN MorENo says:

    >zue – hehe ye ke?takpelah len kali buat2 sombong pulak ah!

  29. Zue Zoey says:

    >Cube ar buat sombong, tgk ade tak yg nak kena gantung kat roller coaster tu. hahahaa!

  30. BeaN MorENo says:

    >Zue – halamak!takut!

  31. phreak-id says:

    >La. ada gathering ke? apesal aku tak tahu ni? (ayat aus). hahahaBy the way respek kat Mel punya penangan. memang respek habis.. next time gua pasti datang walaupun masa tu kt Kelantan. Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

  32. BeaN MorENo says:

    >phreak id – melz sifu kepada sifu beb!

  33. sickchild says:

    >wakakakak walaupun gamba akujauh tp aku tetap nampak comel wakaKAKAKAKAK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s