>ESOK ADA GATHERING JANGAN LUPA HADIR!

>ESOK ADA GATHERING JANGAN LUPA HADIR!

Hm, hari ni sabtu dan esok dah ahad.Kepada penganut agama Kristian Selamat Hari Natal saya ucapkan selaku rakyat Malaysia yang ada nilai-nilai 1Malaysia (bukan nilai 3 ye itu tempat shopping).Harap korang dapat hadiah besar-besar dari Santa Clause.Sila pastikan letak stokin murah-murah dan yang penting tidak bocor supaya Santa senang nak masukkan hadiah.

Oklah tolak tepi Krismas kita terus ke agenda esok iaitu Big Gath Blogger.Saya selaku event blogger (alamak perasan) yang dah lama tak organize gath nak jemput korang untuk pergi Gath esok.Detail boleh rujuk Gambar di atas.Ni event terakhir Melromeo untuk tahun ni.Wah Mel ko dah macam artis eyh sekarang.haha…Penampilan istimewa Rina Salleh itupun kalau dia tak busy dan tak lupa kawan-kawan.hak3…Kenapa korang perlu hadir?sila baca entri ini...
Jangan lupa ye!

p/s :

* Ariffshah anda diharapkan sihat selalu dan jangan meratapi keseronakan kami di COSMO!Pi berseronok dengan awek-awek Russia.hak3…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Big Gath Blogger, Cosmo Time Square, Gathering. Bookmark the permalink.

19 Responses to >ESOK ADA GATHERING JANGAN LUPA HADIR!

  1. Ery Farieha says:

    >semangat ko bean😛

  2. BeaN MorENo says:

    >hehe..aku support kawan2

  3. >Bagus tol la Bean support kawan2.. Sok jgfn lupa support aku masuk dalam tau ;pPojiePooh; Hanya Satu…

  4. Tn.Punya says:

    >sekali lagi aku tak dapat join sebab esok pagi den koje.. huhu

  5. >insyaAllah.kalau ada rezeki, nk dtg jugak.

  6. Fariq says:

    >yeah sok kena dtg,,nak jumpa bean moreno,, heheh

  7. BeaN MorENo says:

    >poojie – itu agak sukar disapot

  8. BeaN MorENo says:

    >Tuab punya – takpe next year aku akan buat

  9. BeaN MorENo says:

    >hizami – mai la bro..

  10. BeaN MorENo says:

    >Fariq – uiks jumpa aku nak buat apa?haha..aku bukan awek

  11. BeaN MorENo says:

    >ika – mailah jgn malu2 nah

  12. BeaN MorENo says:

    >ika – mailah jgn malu2 nah

  13. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – gelak2 kalau tak datang tak guna bro

  14. >oh… aku tidak dapat join untuk kali ini la bean

  15. BeaN MorENo says:

    >Bro – ape keheinye bro

  16. >xsbr tunggu pic…tadikk…hhehe..tq bro…uols memang sgt awesome..sookaaaaa…:)

  17. BeaN MorENo says:

    >Yutaka – hehe…baiklah saya akan upload

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s