>CITYVILLE KEGILAAN TERBARU BEAN MORENO DI FACEBOOK

>

CITYVILLE KEGILAAN TERBARU BEAN MORENO DI FACEBOOK



Selamat malam guys,

Esok dah Isnin so hujung minggupun tamat.Hari ni saya duduk rumah je sebab tiada transport untuk keluar dan berharap minggu depan kereta dah siap sebab saya dah lama jadi anak dara ni nak pergi event blogger pun tak boleh.So hari ni saya terjebak semula dengan Facebook Game.Kalau knowledge facebook korang hebat apa game facebook yang latest?Bagi saya game paling latest ialah Cityville.


Saya dah lama tak layan game facebook sebab macam yang korang tau saya cuma guna facebook saya untuk promote link blog saya je dan kadang-kadang chating.Last game yang saya layan ialah Mafiawars itupun sebab tercabar aiensepet dah ada harta juta-juta.So dengan wujudnya Cityville ni maka sekali lagi saya terjebak dengan Facebook Game.Tahniah Bean Moreno!Ko akan jadi hantu game semula…



Nilah rupa bentuk city saya yang baru saya start tadi.Dah ada cityhall tau…Kalau nak ikutkan concept dia lebih kurang macam Farmville sebab masih mengekalkan budaya neighborhood.Cuma bezanya ialah di Cityville kita perlu bina bandar.  


Jomlah jadi neighbor saya dalam Cityville bolehlah kita bergabung malatup untuk bina bandar.Harap-harap tak addict macam Mafiawars!


p/s:


* Tetiba terbayang kalaulah boleh buat rumah semudah Cityville mesti bank dah bankrupt.
* Nanti kalau saya dah gempak saya akan buat tutorial pasal game ni.
* Apa pendapat korang tentang game ni?Dah Try ke blom?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Cityville, Cityville Kegilaan Terbaru Bean Moreno Di Facebook, Facebook Game. Bookmark the permalink.

10 Responses to >CITYVILLE KEGILAAN TERBARU BEAN MORENO DI FACEBOOK

  1. nieya says:

    >owh…men game nie upenye…hehe

  2. Anonymous says:

    >this post is very usefull thx!

  3. >Sebetulnya saya kurang berminat terhadap game dan pendapat saya, bermain dengan permainan ada peluang untuk dipermainkan oleh illuminati. Apa pun sama-samalah berhati-hati dengan kemudahan serta kecanggihan yang akan binasa.jempu Ziarah ke Alexandria.

  4. BeaN MorENo says:

    >nieya – hehe saje2 nak cuba

  5. BeaN MorENo says:

    >anon – uiks?is it?

  6. BeaN MorENo says:

    >semalu berduri – nm,mungkin betul tapi kalau kita tau masa nya mungkin kita dpt elak dari dipermainkan…cuma isi masa lapang

  7. phreak-id says:

    >Penat main game facebook ni. Addiction dia mengalahkan amik dadah. Aku dah taknak terjebak lagi. HeheheTerbaru >> 1) Bila Aku Keseorangan [Horror] 2) Bila Sejuk dan? 3) My name is phreak-id

  8. BeaN MorENo says:

    >phreak – ko memang…

  9. daydeck86 says:

    >add aku as neighbour plz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s