>APA KAITAN BEAN MORENO DENGAN PAKATAN BLOGGER

>

APA KAITAN BEAN MORENO DENGAN PAKATAN BLOGGER



Salam guys,

Hari ni tiada tazkirah sebab terlalu busy dengan keduaniaan.hak3…Jangan salah faham sebab tadi saya pi Sembahyang Jumaat ye.Saya ada dua soalan.Soalan pertama ialah apa benda baru dalam blogsphere yang korang tau?Ni takde kene mengena dengan ads company baru.Soalan kedua ialah apa yang akan jadi kalau ramai blogger berpakat?Jawapannya sama iaitu Pakatan Blogger.

Apa itu Pakatan Blogger?Korang jangan ingat asal pakatan je mesti politik takpun group untuk menjatuhkan kerajaan.Owh tidak selaku seorang Skinhead Tegar satu ketika dulu saya memang ‘Politic Hater!’.Pakatan Blogger ialah satu komuniti dari blogger untuk blogger.Faham tak?Ini bermaksud dalam web komuniti Pakatan Blogger terdapat macam-macam info untuk blogger.Silap-silap nanti tutorial untuk mendirikan rumahtanggapun ada beb.hak3…



Yang ni adalah entry pertama Bean Moreno untuk Pakatan Blogger.Entri simple dan harap-harap readers boleh faham sebab saya publish entry ni malam Jumaat.So korang kena fahamlahkan.Mood riang sedang naik kepala.Nak baca boleh usha sini.Kepada korang yang sememangnya blogger dan mempunyai idea korang jangan malu-malu drop by ke Pakatan Blogger then baca.Kalau nak publish entrypun boleh.Kita pegang satu falsafah je dalam blogsphere ni.‘Sharing Is Caring’


p/s :


* Semalam kalau tak silap cuma ada 6 entry je tapi hari ni dah berlambak.
* Thanks to Melz sebab bukak opportunity. 

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Apa Kaitan Bean Moreno Dengan Pakatan Blogger, Blog Review, Community, Komuniti, Pakatan Blogger, Tutorials. Bookmark the permalink.

12 Responses to >APA KAITAN BEAN MORENO DENGAN PAKATAN BLOGGER

  1. Melz says:

    >Thanks bro coz join komuniti Tutorial & Tips Malaysia niaku harap project yang aku buat nie dapat beri banyak manfaat kepada semua orang🙂

  2. BeaN MorENo says:

    >Melz – no hal…aku support ko bro…dont worry

  3. Tn.Punya says:

    >wah bagus ni..aku nak turut serta dalam pakatan ni..hehehe.. kot2 boleh tambah ilmu berblog ni..

  4. phreak-id says:

    >untuk tutorial je? alahai, blogger mentah ni nak daftar pun rasa segan la bro.. Terbaru >> 1) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat 2) Facebook Ibarat Pisau 3) Pengasuh VS Amah

  5. Fariq says:

    >kawan sudah pangkah utk pakatan blogger,, ngeh2x,, harap lagi ramai yg pangkah,,

  6. BeaN MorENo says:

    >Tn Punya – jom jangan malu2

  7. BeaN MorENo says:

    >phreak-id – mentah tak semestinya tak sedap

  8. BeaN MorENo says:

    >Fariq – thanks 4 da support bro

  9. DiNaZ says:

    >Baru nk merangkak tapi ini adalah perkara tang bagus untuk bloger yang kurang arif dengan hal2 yang berkaitan dengan blog hiuhiuh syabas…! join gak laa…

  10. CikLilyPutih says:

    >ok ok aku sokong ko tau.

  11. BeaN MorENo says:

    >Dinaz Join jangan Tak join!

  12. BeaN MorENo says:

    >CLP – tq lily…nak apa2 ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s