>TERIMA KASIH HUNNY MADU YANG GORGEOUS

>

TERIMA KASIH HUNNY MADU YANG GORGEOUS
Selamat pagi ye guys,
Thanks coz still nak layan entri saya pagi-pagi walaupun sepatutnya korang pi tidur sebab esok nak kerja.Hari ni saya agak lambat update seba tadi banyak sangat kerja ye.So dengan keadaan kaki yang sakit seperti menyarung high heel Jimmy Choo saya nak menaip entri sampai tertidur.Hope korang tak jeles dengan tweet di bawah :

Hehe saya rasa tercabar apabila Lisa Surihani send tweet pada Melz.So untuk mengubat klekecewaan saya maka saya terus send satu tweet pada Hunny Madu.Actually saya pernah test market nak hantar tweet pada Hunny tapi dia tak reply tetapi kali ni dia reply.Mungkin time dulu tu dia agak busy.Ecececeh ayat mintak belas simpati pulak.But it’s ok lah dia reply tweet saya sebab saya tak expect pun dia akan reply.Ingat Bean Moreno tak boleh tweet dengan artis ke?Terus terang saya cakap yang saya ni memang peminat Hunny Madu tapi takdelah kipas susah mati cuma kipas mati kadang-kadang je.
Saya start follow dia sejak dia meletup dengan band hiphop dia iaitu Dominition dan asyik-asyik keluar xfresh dulu.Lagipun tak salah saya minat diakan sebab dia memang cutepun (tetiba boleh terlupa bini pulak…astagfirullah)…So to Hunny Madu :
“Nice to meet ya sis and also thanks for da tweet”
Sila jangan ketawa dengan statement di atas.Apa ingat skinhead macam Rudi Moreno tak boleh jadi Eminem ka?Gua rapping lagu KRU rileks je beb!hak3…

p/s :

* Gambar Hunny Madu pada tweet tu tak keluar sebab line hotel ni aga slow siput!
* Brah tu apa?hak3

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Artis, Bean Moreno, Celebrity, Hunny Madu, Personal. Bookmark the permalink.

18 Responses to >TERIMA KASIH HUNNY MADU YANG GORGEOUS

  1. >rase nak lempang jer kepoyoan encik bean ni ai ai ai..hahahahai lolly tegur pun tak la sampai buat n3 kahkahkah..ni hunny jer haha

  2. cikmin says:

    >waktu cikmin taip komen ni..ko mesti dah tidur kan..😛 ari tu iqram dizly ada balas tweet cikmin..terlupa pulak nak buat entri..padahal minat sangat ni dengan beliau..ahaks..😛

  3. BeaN MorENo says:

    >KLTF – hahaha…pergh kalau lolly tegur memang gua rakam je..haha

  4. BeaN MorENo says:

    >cikmin – saya kalau P Ramlee hidup lagi saya main tweet dengan dia…hak3

  5. cik EPAL says:

    >amboi. suka ye kau. kem salam kat hunny madu

  6. BeaN MorENo says:

    >cik epal – jelous lah tu kan epal aku tak tweet dengan ko dah…haha

  7. Hasrol Nizam says:

    >aku klu tegur artis2 ni kompem diorg tak tegur baik punyalah..haha

  8. cik helena says:

    >takpernah artis balas tweet..sebab saya pun tak pernah tweet artis.hahaha

  9. >kembang kepis bean ni bile hunnymadu tweet

  10. eykameow says:

    >honey madu? oh dia mmg tak sombong🙂

  11. BeaN MorENo says:

    >Hasrol – ko try tweet siti…ntah dia ada twitter ke tak?haha

  12. BeaN MorENo says:

    >cikhel – eleh tanak ngaku dulu bukan cikhel tweet dengan Jalil hamid ke?

  13. BeaN MorENo says:

    >Cik Gallus – haha saya pengsan

  14. BeaN MorENo says:

    >eykameow – ko je yang sombong dengan aku kan

  15. JAI says:

    >Ehh..nie Hunny Madu yang mana sorang nie..betul ker nie..bukan scam ker..ahaks..ehh..nak tweet Dato Siti' lah lepas nie..takleh jadik nie..

  16. The Sharkox says:

    >hani madu je pun..ingatkan LISA SURIHANI…hahahahah

  17. BeaN MorENo says:

    >Jai – tu ayat orang dengkio hahaha

  18. BeaN MorENo says:

    >The Sharkox – hehe…ok per…Nanti aku nak tweet Maher Zain plak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s