>LAGU MINGGU INI | TILU : DIAM-DIAM

>

LAGU MINGGU INI | TILU : DIAM-DIAM

Selamat petang guys,

Dah lama rasanya tak review lagu-lagu ni kan.So hari ahad ni rasanya sesuai kalau saya nak share satu lagu yang saya rasa best.Sebelum tu saya nak korang teka lirik dulu eyh :

Wajah yang tampan

Sungguh Menawan

Dan juga kaya ku suka dia…

Amacam,tau tak lagu siapa?Jangan claim hadiah kalau korang teka betul sebab ni bukan rancangan Pak Nil ‘Jangan Lupa Lirik’ ye.Tapi korang boleh anggap ni adalah latihan atau bekalan untuk korang bawak ke sana.hak3…Oklah korang pernah dengar lagu dari band TILU ?

TILU : DIAM-DIAM [DOWNLOAD SINI]



Single pertama TILU bertajuk Ku Bukan Aku.Pernah dengar?Kalau tak pernah pi search kat youtube then dengar sebab lagu dia best.Untuk pengetahuan korang lagu ni kalau tak silkap saya pernah dinyanyikan salah sorang bintang AF 8.Kali ni saya nak share satu lagi single dari TILU yang bertajuk Diam-Diam.Jom layan :



Hehe…Best tak lagu ni?
Komen Bean Moreno :
* Apa yang best band Tilu ni ialah lirik dia memang santai je pastu alunan muszik dia sempoi dan unik je.Korang tak perlukan kamus untuk faham maksud dalam bait-bait lirik dia.
* Cara diorang main muzik dah nak ke arah Ska dan yang penting saya suka SKA!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Cameroon Diam-Diam, Tilu, Tilu - Diam2. Bookmark the permalink.

4 Responses to >LAGU MINGGU INI | TILU : DIAM-DIAM

  1. akufrazi says:

    >hi bean!heee.. lma x berkomen.. ah-ha.. tilu? haha.. best jugak layan.. tp xdpt msk muzik2 spruh akhir thn nih.. hee

  2. KimiCnoL says:

    >bandd tilu best ;)New Entry "Iklan Best"

  3. BeaN MorENo says:

    >akufrazi – ko dah sombong ngan aku…hahaha dalam music best tak semstinya menang anugerah tapi penghayatan…che wah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s