>GENGBLOGGER KEMBALI MENGGEGAR ARENA BLOG AGGREGATOR

>

GENGBLOGGER KEMBALI MENGGEGAR ARENA BLOG AGGREGATOR



Salam dan selamat malam guys,

Mungkin ramai yang still tak tahu bahawa blog aggregator yang dulu famous digunakan oleh blogger-blogger dah online semula.Apa lagi kalau bukan GengBlogger.Siapa yang tak tau GengBlogger memang famous dan ramai juga blogger-blogger yang top macam Cik Lolly, Ben Ashaari dan ramai lagi lahir dari GengBlogger.


Kalau tak silap last time kong tutup kejap Gengblogger ni sebab ada malware attack dan mungkin jugak dia busy so tak boleh nak fokus untuk maintain blog aggregator ni.Lepas Gengblogger senyap tetiba meletup pulak satu lagi projek kong iaitu OZbloggers.Ni pun konsep sama jugak.


So kepada yang dah tau jangan lupa diri dan yang baru tau apa itu Gengblogger silalah berkunjung ke portal GengBlogger.Even dulu tutup sebab Malware tapi komuniti Gengblogger ni tetap aktif dengan event diorang dan mintak maaf saya tak dapat nak join event sebab masa yang tak begitu sesuai.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blog Aggregator, Bloggers, Gengblogger, GengBlogger Kembali Menggegar Arena Blog Aggregator, Info. Bookmark the permalink.

7 Responses to >GENGBLOGGER KEMBALI MENGGEGAR ARENA BLOG AGGREGATOR

  1. tqaAwesome says:

    >ok thnx for info. didn't know that🙂

  2. Encik Tikus says:

    >ahah dah tahu dah ! syukur lah dah okey kan =)

  3. kyo_9 says:

    >nice bro..dah lama ak x masuk website GB sebab masalah malware tuh.. dahsyat giler kon, cam2 dia buat..

  4. BeaN MorENo says:

    >tqa – sharing tu kan bagus!

  5. BeaN MorENo says:

    >Encik Tikus – ko kan memang informenr kong mesti ko tau haha

  6. BeaN MorENo says:

    >Kyo – dah ok dah aku dah try

  7. Anonymous says:

    >hi!This was a really marvelous topic!I come from itlay, I was fortunate to approach your Topics in yahoo Also I obtain a lot in your blog really thank your very much i will come again

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s