>SUATU KETIKA | GAMBAR KENANGAN MRSM TERENDAK

>

SUATU KETIKA | GAMBAR KENANGAN MRSM TERENDAK

Assalamualaikum & selamat malam ,

Korang rasa apa yang paling hot diperkatakan sekarang ni kat net?Bagi saya cerita paling hot ialah kisah AC Mizal punya gelang.Saya ada terbaca banyak blog buat review pasal benda ni.Rasanya dah jadi satu trending kat internet sekarang.Tapi betul ke dia tipu?Hanya Allah je yang tau.Ramai yang tanya kenapa saya tak buat pasal tu?Jawapannya saya tak nak ambil untung atas ketidaksempurnaan orang lain dan niat saya berblog ialah berkongsi ilmu dan pendapat bukan menjatuhkan maruah.



Kalau korang bijak bistari mana Bean Moreno yang kacak berseri?Haha yang paling hensem dalam gambar itu lah saya.Kalau tak silap time ni saya pakai baju Adidas hijau.Time ni form 4.Amacam cute tak saya.Kalau korang cakap tak cute rasanya memang korang kene beli ClearView.Yang belakang tidak berbaju itu adalah bapak angkat kitorang dan time ni kitorang lepak-lepak umah dia sebab cuti.


Kawan-kawan saya dalam gambar ni semuanya aktif bersukan dan itu jadi perbezaan antara saya dan diorang.Saya merupakan seorang budak nerd (baik dan kuat beribadah…hak3) yang asyik duduk di bilik.Apa yang saya buat setiap petang ialah duduk bilik baca komik pastuh besarkan Digimon.Sebab tu dari form 1 sampai form 4 saya jadi mangsa buli.hoho…Tapi sekarang ade beran?Memang saya buli balik punya…haha…


Oklah malam dah semakin gelap dan mata semakin layu.Bak kata Malique “Ku lihat Layu Dalam Melayu”…So saya nak tidur.Selamat malam!


Korang ada tak simpan gambar kenangan masa sekolah?


p/s :


* Kalau korang perasan ada lagi seorang blogger dalam ni.Tapi persoalannya Che Armster itu misai ka tanglung?…hak3…


* Che Armster & Phreak-Id tengah geledah album gambar untuk menjatuhkan kekacakan Bean Moreno.Saya cabar korang keluarkan bukti yang menunjukkan saya ni jahat!haha

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Gambar, Gambar Kenangan MRSM Terendak. Bookmark the permalink.

16 Responses to >SUATU KETIKA | GAMBAR KENANGAN MRSM TERENDAK

  1. penaberkala says:

    >bro, ansara gak ke?haha, sama la kitapergh, siap ada koleksi lg tuhmantap

  2. phreak id says:

    >oo.. ko berlagak ye bean. tadi aku lepak ngan che arm, dia dah tunjuk gambar jahat ko masa kat sekolah. Get ready untuk mendapat entry terbaekk dari kami.. hahahahaTerbaru >> 1) Iklan Melayu Cadburry 2) Tipikal Drama Melayu 3) Sup Meletup

  3. DaHLia says:

    >lor…ingatkan gambar2 sekitar MRSM..balai seri apai ke..rindu lak nk tgk…replika umah melaka tu agak2 ada lagi x ek?

  4. KeRm says:

    >Huh…x kredit pun kat aku…dah la copy paste kat FB aku….huh….Penat aku upload….

  5. BeaN MorENo says:

    >penaberkala – haah saya ansara

  6. BeaN MorENo says:

    >phreak id – bawa bukti…kerm pun tak mungkin ada gambar jahat aku…

  7. BeaN MorENo says:

    >dahlia – gambar2 lain ada nanti saya upload senpai

  8. BeaN MorENo says:

    >Kerm – ko nak aku kredit ke mana?ke facebook ko ke?haha

  9. aien comel says:

    >Gmbr jht apa?nk tau gak..

  10. -niena- says:

    >hahahaha…kelakar je tgk…kite pun ada banyak gambar korang2 dulu2…tak terscan je….

  11. Sumijelly says:

    >wah……ko nampak cam bebudak tak cukup umur jer…..hehehekurus jer..mcm sama jer…Sumijelly.com

  12. kak ina kl says:

    >memang bean macam orang baik…mana satu che armster tu yer

  13. BeaN MorENo says:

    >aien comel – janagn sibuk!

  14. BeaN MorENo says:

    >niena – scan kasi aku…

  15. BeaN MorENo says:

    >sumi – time ni memang tak cukup umur kak!

  16. BeaN MorENo says:

    >kak ina – akak la mak angkat saya dunia akhirat…haha cuba cari manusia bertanglung..itulah che arster…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s