>KALAU BERPACARAN – ANA RAFFALI , SOHAIMI MEOR HASSAN & ALTIMET

>

KALAU BERPACARAN – ANA RAFFALI , SOHAIMI MEOR HASSAN & ALTIMET

Hai hari ni agak produktif sebab cuti dan banyak masa tak seperti hari weekdays yang sememangnya saya busy.Ni kiranya edisi balas dendem sebab semalam saya langsung tak produce entri untuk dibaca.Fulamak ayat macam producer filem juta-juta pulak.

Hari ni takde isu-isu best nak share.Saya dah baca Harian Metro dua kalipun tetap tak dapat nak cari isu yang boleh diketengahkan.Takkan nak tulis pasal artis pergi Halloween pulak.Itu korang usha surat khabar sendirilah sebab saya tak berapa minat nak cerita dalam blog saya ni.Saya anggap diorang tak pernah pergi sekolah agama je.hoho…Bagi saya apa yang menarik hari ialah perlawanan Liverpool lawan Chelsea malam ni.

Apa yang korang fikir pasal perkataan berpacaran.Bila saya dengar perkataan ni teringat sinetron Cinta Kirana.Sekarang orang tak sebut berpacaran dah.sekarang orang panggil couple.Zaman sekarang ni kalau tak tau apa itu dating ataupun couple memang menipu sebab budak form1 pun dah pandai ada BF or GF (fuh short form tak hengat!).Kalau nak mintak nasihat saya pasal bab-bab berpacar-pacar ni memang saya fail sebab saya bukan Dr Fadhilah Kamtumi ataupun Dr Not So Easy ye.Tapi saya ada guideline.Korang hayati jelah lirik ni :


Ana Raffali,Sohaimi Meor Hassan & AltimetKalau Berpacaran
Komen Bean Moreno :
* Lagu yang simple dan menarik.Walaupun lirik dia ulang-ulang tapi ada mesej.* Yang buat lagu ni lagi menarik ialah suara Ana Raffali tapi kalau dengar betul-betul disebabkan nak nyanyi ber’slang’ maka ada kantoi pelat di situ.* Susah nak jumpa pasangan kekasih yang tak bersentuhan tapi tak susah nak jumpa pasangan kekasih yang buat wayang.hak3

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Ana Raffali, Download Ana Raffali, Download Kalau Berpacaran, Kalau Berpacaran. Bookmark the permalink.

6 Responses to >KALAU BERPACARAN – ANA RAFFALI , SOHAIMI MEOR HASSAN & ALTIMET

  1. BeaN MorENo says:

    >sharul – haha…memang cool tapi aku dah kawen! T_T

  2. padin says:

    >hehe best lagu ni, dari segi melodi dan liriknya…best jugak dengar suara macho suhaimi bergabung dengan ana, ekekee

  3. Epul Azimi says:

    >mula2 aku cm tak lyn tapi lelama cm ok je lagu ni,msg dia sgt jelas dan dibawa dgn bgus skali.

  4. BeaN MorENo says:

    >padin – tu ar macho siot

  5. BeaN MorENo says:

    >epul – haha…tu ar tambah pulak suara manja ana raffali..memang syok habis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s