>BLOG REVIEW | APYZS ACTIVE BLOGGER

>

BLOG REVIEW | APYZS ACTIVE BLOGGER

Selamat malam to all readers.Rasanya dah lama saya tak review blog lain tapi agak sibuk atau alasan paling kukuh ialah bilangan blog di Malaysia dah bertambah banyak menyebabkan saya agak keliru untuk me’review’ blog-blog yang wujud.Yelah kalau saya sesuka review tanpa sebab nanti ada pulak yang menyamar jadi annon untuk menjatuhkan maruah saya yang sememangnya suci dalam debu ni.

Ok hari ni saya nak review satu blog baru yang saya jumpa ketika berjalan kaki blog ke blog.Penat wooo!Saya tak pasti samada korang perasan tak kewujudan blog ni (alamak agak kasar kan ayat ni).So kalau tak perasan hari ni saya nak review sikit eyh.Kali ni saya nak review blog yang bernama Apyzs | Active Blogger. Jom usha…

Interface :



Simple je kan interface dia.Hitam itu emas lagi beb.Actually saya perasan dia selalu intai saya tukar baju (oops) sebab link dia mesti ada dalam shoutmix saya.Anyway thanks eyh Apyzs sebab masuk blog ni yang mungkin tak berapa nak informatif sebab saya suka menulis ikut apa yang ada dalam kepala otak.


Komen Bean Moreno :


* Bab interface blog saya tak boleh nak komen sangat sebab sayapun takde la bagus sangat design template tapi kalau boleh guna warna terang tak kiralah untuk body post ataupun background.Sebagai contoh kalau kita dah guna background gelap so body post letaklah terang untuk bagi readers sejuk mata.


* Content blog actually ok dan kalau nak lagi best bila kita nak upkan entri yang ada dalam surat khabar jangan just copy & paste atau bahasa robot ctrl + C & ctrl + V.Untuk bagi keratan akhbar tu best kita tambah sikit apa yang perlu contohnya komen kita untuk cerita tu or apa-apa yang boleh bagi kelainan.


Satu benda yang saya suka pasal dia ni ialah dia tak pernah putus asa mungkin tu kot dia pilih tagline active blogger.Saya still ingat lagi time dia baru nak up kan blog dia dia pernah down sebab ada orang suruh dia tutup blog (poll).Ala rileks ar awal-awal blogging takkan terus nak jadi pro macam Fazreen kot.Mana boleh kenalah pijak anak tangga pertama & daki sampai atas baru boleh jadi rockstar writer.So korang kalau tercari-cari mana nak blogwalk simple je just masuk je blog Apyzs sebab tiada bayaran dikenakan hanya dia je yang akan dapat bayaran dari Nuffnang.hak3…


Blog Name : Apyzs Active Blogger
URL : http://apyzs.blogspot.com/
Blogger : Apyzs

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Adakah Blog Aggregator Membantu Blogger, Apyzs Active Blogger, Blog Review, Blogwalking. Bookmark the permalink.

23 Responses to >BLOG REVIEW | APYZS ACTIVE BLOGGER

  1. >idea abg bean promote blog org bgs!!atleast blh tingkatkan trafik org lain.

  2. princeduyong says:

    >bagus bagus bean…teruskan

  3. BeaN MorENo says:

    >Cik Gallus – thanks actually dah lama buat tapi lately sibuk tak sempat nak blogwalking so tak boleh nak review…hehe thanks for coming

  4. BeaN MorENo says:

    >prince duyong – haha yhanks…

  5. Epul Azimi says:

    >dia pon slalu masuk blog aku,mmg kena lah dgn nama active blogger dia..hehewell keep it up,blogger yg rajin mmg cepat berjaya..:)

  6. BeaN MorENo says:

    >Epul – tulah aku agak kagum ar haha…kalau lah aku boleh jadi rajin macam dia…

  7. J.M.R says:

    >aku pon perasan kwujudn blogger ni..slalu shout kat box aku..heheheh

  8. apyzs says:

    >Fuisyoooo!!!baru je balik makan2 ngan family tengok blog,ada entri baru dari bean moreno pasal review my blog…surprise giler..hahaha…Pasal yang apyzs down tu,apyzs masih ingat lagi..bean moreno la yang bg kata2 semangat…Thankz a lot bro!!

  9. nabil_potter says:

    >bro, log ak bila pulak?heheh

  10. Encik Tikus says:

    >okey review blog gua esok *paksa nie ,ek hek hek

  11. etomyam says:

    >menarik juga, nak cuba masuk jugak blog tu

  12. iddinm says:

    >Tolong-menolong dalam promote blog memang suatu yang bagus…tahniah dan teruskan bro

  13. padin says:

    >hehe pasni bolehlah review blog aku pulak ya, hehe..ok,akan ke sana,

  14. BeaN MorENo says:

    >phreak id – nak jugak?haha tunggu turn ye

  15. BeaN MorENo says:

    >JMR – haha tu pasal aku review blog dia…

  16. BeaN MorENo says:

    >nabil – blog ko dah hebat bro…kalah aku

  17. BeaN MorENo says:

    >encik tikus – ni ada pistol ke tak?

  18. BeaN MorENo says:

    >etomyam – kita support je bro

  19. BeaN MorENo says:

    >iddinm – sharing is caring

  20. SuKEJunpyo says:

    >Hehe..bagus2, tapi mesti akan lagi cun kalo boleh review lebih detail.P/s: Actually sy memang suka bace entry pasal review2 blog ni(^.^)v

  21. Anonymous says:

    >Les hele bloggen, ganske bra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s