>SIAPA SI TUA YANG HOT? | POLL

>

SIAPA SI TUA YANG HOT? | POLL

Salam dan selamat petang…Dah minum petang?Kalau kerja kerajaan dah syok melepak dengan dak-dak kat cafe time ni.Hak3…Ramai yang tanya saya kenapa saya dah jarang update blog ni?Jawapannya mudah iaitu saya banyak kerja.Walaupun saya kerja office hour tapi kalau ada kerja luar jangkaan akal maka saya kena stay up.hak3…





Oklah ni entri simple je sebenarnya.Actually saya nak try satu style blogging yang saya terjumpa dari satu blog Indonesia.Nama dia ialah ‘poll blogging’.Poll blogging ni bermaksud menulis entri berpandukan poll.Faham tak?Ok bagi yang memang lampi (lambat pickup) saya akan cuba blog berpandukan percentage poll atau senang kata survey.Menarik tak?Benda ni akan jadi menarik kalau korang participate iaitu vote.So saya boleh lah tau selera korang takdelah saya tulis entry ikut hati naluri remaja saya ni kan.Poll akan bertahan selama sehari.


Untuk julung kalinya saya nak tengok apa pendapat korang pasal tajuk poll pertama ni iaitu Si Tua Yang Hot.Korang rasa siapa antara celebrity Hollywood ni yang dah tua tetapi masih hot.Jadi just respond pada poll je dan saya akan menulis ikut result.Nak lagi syok korang komen dengan bagi reason atas pilihan korang tu.Sebagai contoh kalau korang cakap Bean Moreno itu Kacak terangkan kenapa dia kacak.Hak3 nak perasan sekejap ye.Ok hope dapat sambutan dari korang…Let’s start it now :






p/s :

* Kadang-kadang bila buat perubahan mungkin ada kemajuan.Betul tak?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Angelina Jolie, Cameroon Diaz, Hollywood Celebrity, Mariah Carey, Poll, Si Tua Yang Hot. Bookmark the permalink.

10 Responses to >SIAPA SI TUA YANG HOT? | POLL

  1. K I E R A says:

    >Mariah Carey paling hottHAHAšŸ˜€

  2. Encik Tikus says:

    >gua suka dengan angelina jolie, keh keh keh mantap !

  3. BeaN MorENo says:

    >Encik Tikus – haha…

  4. Cik Dya says:

    >suke cameron diaz .. she's funny, crazy,sweets…love her act…angelina ok jugak but terlalu over dgn image sexy dia…mariah carey dulu2 ok ..dah tua2 ni cam mengada sangat…tak suka…yang maintain even dah tua cameron diaz!!!dengor suara dia jadi princess fiona pun leh terbayang kebangangannya..hahaha

  5. BeaN MorENo says:

    >phreak id – hahaha aku tau kenapa ko pilih mariah carey bro!

  6. BeaN MorENo says:

    >cik dya – haah betul jugak kadang2 cair gak tgk dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s