>PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR | GAMBAR KONSERT

>

PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR 

Salam dan selamat malam saya tau ramai yang nak tau pasal benda ni.Actually dah lama saya nak update pasal Konsert Paramore Live In Kuala Lumpur ni tapi memang tak cukup masa.So tertangguhlah project ni.Tapi kali ni saya akan pastikan korang semua dapat baca review ni.Saya tau dah ramai dak-dak Gplusmy yang update.But it’s not a big deal!(mentang-mentang tengok Paramore terus speaking London beb).


Sebelum saya terus cerita pasal konsert saya nak bagitau yang saya memang minat gila kat band Paramore ni (terutama Hayley William la takkan saya minat kat gitaris dia kot).Pernah dulu masa Orianti buat show kat Malaysia saya terfikir bilalah saya dapat tengok Paramore buat show.Then balik-balik je terus dapat mail dari Nuffnang suruh buat Advertorial untuk Paramore & Tune Talk ni.Pergh memang seronok beb yelah mulut masin lah orang tua-tua cakap.Anyway thanks to Nuffnang sebab bagi peluang dan tunaikan permintaan saya.Lepas tu nak ucap thank you kepada Tunetalk sebab bawak masuk band kegemaran saya ni.



Saya dan aiensepet sampai terlalu awak disebabkan jalan tidak jam (sememangnya sampai hari ni saya pelik).Then disebabkan saya tak sempat nak ambil ticket sendiri kat office Nuffnang maka saya kena mintak tolong blogger yang bernama Rabi untuk tolong saya maka saya dan aiensepet dapatlah ticket Paramore Live In Kuala Lumpur.Anyway thanks to Rabi.

Time gambar kat atas ni awal lagi saya tengh tunggu bila Paramore nak jatuhkan tirai dan kalau korang perasan stadium masih kosong.Pelik tak apasal stadium still kosong?Saya tunjuk apa yang berlaku kat luar :



Stadium nampak kosong bukan sebab takde orang masuk.Gila ke takde orang datang konsert ni.Kalau tak silap tiket dia habis jual tau.Masalah ni memang akan berlaku setiap kali konsert berlangsung.Oraganizer takkan dapat handle penonton yang ramai.Jadi utnuk mengelakkan ada yang mati kena lanyak maka organizer bagi masuk sorang demi seorang.Yang tak best nya orang lain kamera kena rampas tapi dengan kitorang diorang rampas ‘jajan’.Ces!Opening show dibuat oleh local band iaitu Y2J.Korang pernah dengar?Saya first time dengar nama band ni even diorang kata diorang dah lama dalam scene.Y2J merupakan satu band punk rock Malaysia dan diorang perform pun memang best.Memang layak diorang dapat buat live on stage dengan Paramore.



Lepas Y2j perform maka tibalah masanya Paramore bukak tirai show diorang dengan lagu Faveret saya iaitu Ignorance.Pergh memang mantap la music diorang.Apa yang bestnya dapat tengok Hayley WIlliams depan-depan (walau jauh sikit lah kan).Ayat Hayley yang paling best ialah ‘If we know that you guys accept us like this we should have been here for the past 6 years’.So Hayley lepas ni kalau nak datang SMS i dulu nanti i bawak shopping kat Petaling Street.hak3…Masa diorang perform ada sesuatu yang tak best terjadi iaitu masalah bunyi.Tapi itupun diorang relax je tanpa nak demand.Oklah korang layan dulu gambar-gambar diorang time konsert :

We Spot The Paramore

Hayley Williams  Banging

Paramore

Cukuplahkan gambar-gambar ni.Kalau tunjuk banyak-banyak nanti ada pulak kata saya nak menunjukkan.Kalau korang nak usha pasal Paramore secara lebih-lebih saya akan update kat Bean Moreno punya blog.haha…Untuk tidak membiarkan korang terliur dengan gambar saya bagi korang rasa sikit kehangatan konsert Paramore Live in Kuala Lumpur ni dengan dengar lagu Decode :

p/s :
* Tak puas tengok diorang perform.harap-harap diorang datang perform lagi kat Malaysia

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Decode Video, Live Concert, Paramore, Paramore Live In Kuala Lumpur, Tunetalk, Y2J. Bookmark the permalink.

21 Responses to >PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR | GAMBAR KONSERT

  1. kak ina kl says:

    >akak eksajerlah nak menjelouskan lagi diri

  2. darkbatman says:

    >paramore mmg best gile.. xpuas weh dgr dorg nyanyi.. biarpun basah kuyup bermandikan peluh tp sume 2 berbaloi bile dgr sore haylie william.. thx nuffnang sbb bg ticket free..

  3. >hah , aku tak tahu sgt pasal org putih ,kalau damasutra aku kenal la , hahahak .

  4. Che Armster says:

    >aku tak jeles aku tak jeles aku tak jeles.. argh!

  5. J.M.R says:

    >owh, ni ke paramore..hehehe..cam best gk tu..

  6. >Y2K lah, bukan Y2J. Huhu..

  7. babyhel says:

    >aku kenal kumpulan senario je dari kecik sampai besar!haha…..

  8. BeaN MorENo says:

    >kak ina – jgn jeles…nanti dapatlah tu

  9. BeaN MorENo says:

    >darkbarman – tak jumpa ko pun bro..ko kat celah mana?

  10. phreak id says:

    >*buat-buat tak kenal paramore*Tak jeles.. tak jeles.. >>My Latest Entry<<Nuffnang Exclusive Screening – You Again?

  11. >whoaaa… ramai giler orang tengok konsert tue….

  12. Anonymous says:

    >hey your blog design is very nice, neat and fresh and with updated content, make people feel peace and I always enjoy browsing your site.- Thomas

  13. BeaN MorENo says:

    >aus – aku kalau tak kenal band ni memang tipu at least aku tak ikut style diorang macam artis ikut style lady gaga!

  14. BeaN MorENo says:

    >che armster – dah register gplus kan…tunggu lh time ko

  15. BeaN MorENo says:

    >JMR – hahaha..ni lah dia

  16. BeaN MorENo says:

    >Jen – i silap taip lah Y2J tu wrestler haha

  17. BeaN MorENo says:

    >babyhel – bukan ko layan halim yazid ke dari kecik

  18. BeaN MorENo says:

    >phreak id – takpe2 ko layan movie je dulu eyh haha

  19. BeaN MorENo says:

    >hazman – haah penuh lah seat atas…

  20. BeaN MorENo says:

    >thomas – thanks for the compliment

  21. >huhu, tak puaskan 1 jam 30 minit . kalu bleh nak dorg nyanyi semua lagu dlm album yg dorg ada😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s