>LU TAKDE LA BAGUS SANGAT!

>

LU TAKDE LA BAGUS SANGAT!




Salam & selamat petang,hoho tajuk agak garang kan.Tapi percayalah yang Bean Moreno bukan seperti dulu.Bukan jenis yang akan melenting bila kena serang.Tak caya tanya dak blogger lain.Kalau setakat provoke kecil-kecilan ni Bean Moreno cool je.Kasilah provoke ‘bada’ yang memang seorang Imam pun akan marah baru syok nak ngamuk!

Mesti korang pelik dengan tajuk entri ni kan.Jangan takut saya tak marah pun.Dah dua entri saya publish memang nak kasi panas line.Tapi jangan salah faham tujuan saya bukan nak panggil traffik berduyun just nak meluahkan ketidakpuasan hati sebagai rakyat yang ada Kad Pengenalan.Korang kena bezakan menulis sebab duit dan menulis untuk kepuasan dan tak semua orang menulis sebab duit.Ingat tu ya.So lepas saya publish entri tu maka ada pulak yang kepanasan :
Saja saya bikin gambar besar-besar.Untuk annon saya nak bagitau yang benda-benda macam ni kalau bagi kat budak sehari dua baru main blog mungkin dia akan menangis pastuh bagitau mama dia tapi kalau saya mungkin tak sebab dah biasa lah.Bro pandang positif apa yang orang cakap dan kalau kita tak buat kenapa perlu melenting macam kena bakar.Tapi bro saya ada satu benda nak cakap :


“Gua memang taklah bagus tapi at least gua berani hadap semua!Lu memang bagus dan teramat bagus sebab tulah tu lepas berkokok lu lari…”


Simple je bagi saya.Dan silalah datang bertandang kat sini.Actually saya respect mamat ni sebab berani meluahkan perasaan tapi takut reveal identiti.Kan saya pernah cakap sebelum ni,reveal je identiti mana tau pendapat bernas boleh lah saya tabur zakat.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Lu Takde La Bagus Sangat, Marah, Suterablogger. Bookmark the permalink.

15 Responses to >LU TAKDE LA BAGUS SANGAT!

  1. cik helena says:

    >hikhik.. biasa kan tu kan,mana saya punye template!!!

  2. Che Armster says:

    >*thumbs up* kata englishmen..*cap jempol* kata orang Jawaorang banjar aku tatau.. nyaman kot haha

  3. >saba bean , aku tak sengaje tulis camtu , uiks ?hahahak .

  4. BeaN MorENo says:

    >cikhelena – tgh siapkanlah ni sayang!

  5. BeaN MorENo says:

    >che armster – hoho siapa? anon ke aku?

  6. BeaN MorENo says:

    >aus – aku dah agak dah…hak3

  7. BeaN MorENo says:

    >hellioz – kalau dari lu kan gua senang nak cakap.hak lu lagi bangsat! betul tak hellioz hahaha

  8. abah_izz says:

    >Aiks..Ramailak yang ngaku tulis tu..apahal?p/s: banyak yg TAK makan cili tapi terasa lagi pedasnya…tu yang lagi BAHAYA.

  9. J.M.R says:

    >ni la yang org cakap, pas pancut sembunyi barang..hahaha..

  10. BeaN MorENo says:

    >abah_izz – ni memang biasa dalam suterablogger…hak3

  11. BeaN MorENo says:

    >JMR – itupun kalau boleh pancutlah bro…kalau tak boleh…

  12. Liza says:

    >biaq pi lah, bagi k liza, blog nie best!

  13. >anon memang camtu..ayat nak dengki je..hik3. tp yg hampeh nyer xnak lak reveal identity..kah3. reveal sekali tgk..bagus sgt ke anon tu..hih

  14. BeaN MorENo says:

    >kak liza – thanks kak atas sokongan

  15. BeaN MorENo says:

    >puan aina – hoho…puan kita dah mengganas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s