>CONTEST | PHOTO FAMILY PALING CUN TIME RAYA

>

CONTEST | PHOTO FAMILY PALING CUN

Hye selamat ,malam ni terasa macam malas nak tidur awal.Saya tau ramai yang belum tidur lagi so saya rasa nak announce something.Mesti ramai yang tanya bila Suterablogger nak bikin contest.Betul tak?Malah (alamak skema lah pulak) ada jugak yang berprasangka yang Bean Moreno ni kedekut.Korang sila,saya tak kedekut dan saya bukan jenis sorok duit Nuffnang pergi haji ye.

Ok sempena hari raya ni beb,Bean Moreno nak buat satu contest untuk korang.Duit Nuffnangpun saya dah cashout so apa salahnya kongsi ngan korang kan.Kali ni saya nak buat contest “Photo Family Paling CunTime Raya”.Detail contest :

1) Terbuka pada blogger & orang yang ada facebook (ni bermaksud yang takde blogpun boleh join)

2) Tak perlu jadi follower blog ni (saya paling tak suka i follow , you follow)

3) Like kat Facebook Fan Page Suterablogger (yang ni mesti sebab saya akan masukkan gambar kat fanpage.Then nak tag korang.

4) Hantarkan Gambar family time raya yang korang rasa paling cun!contohnya macam ni :



5) Korang boleh send gambar ikut email takpun kalau dah ada dalam facebook just tag suterablogger (sebab tulah saya sutuh like FB fan).So saya senang u olz pun senang.Gambar tu mesti ada gambar korang ye.


6) Caption yang best pun adalah salah satu faktor untuk menang.


7) Pemenang akan diumumkan di dalam Fan Page Suterablogger  dan di suterablogger.com( nampak tak kenapa saya suruh like?)


8) Duration contest adalah dari 27 Sept – 10 Oct 2010 (yelah 11 hb raya dah habis!).Pemenang akan diumumkan pada 13 Oct 2010.


9) Hadiah :


1st – RM50
2nd – RM20
3rd – RM10


Semua hadiah adalah dalam bentuk wang tunai (sila sediakan akaun Maybank) ataupun topup (bagi yang guna prepaid).


p/s :
* Ni adalah satu cara untuk berzakat pendapatan.So jomlah lah join boleh saya cuci harta.

INI ADALAH STICKY POST!SILA KE BAWAH UNTUK ENTRY BEST!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Contest, Gambar Raya, Suterablogger. Bookmark the permalink.

36 Responses to >CONTEST | PHOTO FAMILY PALING CUN TIME RAYA

  1. izulman says:

    >tak beraya dgn keluarga untuk tahun ke3 di perantauan… :(regards from sydney,Izulman

  2. JAI says:

    >Bro..alah ko bukan tak tahu aku sememangnya cun..apa salah ko bagi jer aku 50 hengger tuh..amcam..buleh..buleh..hehehe..Ok gua link kat entri gua terdahulu yang Kontest dah tutup..

  3. Matjoe says:

    >kayoo 50 tu milik akuuuu

  4. cik helena says:

    >dengan kawan2 tak boleh ke?huhu

  5. kak ina kl says:

    >alahai tengah fikir nak masuk ke idak ek???jomlah join contest akak yer

  6. BeaN MorENo says:

    >izulman – ala cian…

  7. BeaN MorENo says:

    >jai – hahaha…bro memang cun tapi belum cukup cun nak menang!

  8. BeaN MorENo says:

    >matjoe – hantar gambar dulu

  9. BeaN MorENo says:

    >kak ina – kalau rajin joinlah…saya tgh fikir idea nak masuk contest akak

  10. zarina says:

    >kena ada akaun mbb je ke? bank lain tak leh..huhu..orang x pakai prepaid

  11. Liza says:

    >takde gambo menarik ler, tak leh ler nak join

  12. BeaN MorENo says:

    >zarina akaun lain boleh tapi paling senang MBB lah

  13. BeaN MorENo says:

    >Liza – takkan lah takde

  14. Amy Syaquena says:

    >salam…amy singgah sini baca entry sambil follow, jemput ke sinar raudah n follow me too…sekiranya anda follower yang ke 500 pls save untuk amy ye..amy akan buat entry untuk anda..mekasehhttp://sinarrauda.blogspot.com

  15. ainihussin says:

    >pe kte dwet tuh b.pis bg dwet ghaye kt adek b.pis..xbg lg kn???huk3~

  16. J.M.R says:

    >tunggu penyertaan dari JMR yeah…hope sempat wat minggu nih

  17. BeaN MorENo says:

    >aini – tunggu dah kaya

  18. fai says:

    >keluarga besar yah

  19. Matjoe says:

    >http://www.matjoe.com/2010/10/photo-family-paling-cuntime-raya.htmlbean, ni link kt blog aku. nnti ko copy paste gambar ni kat facebook ngko. aku tak pandai tag. aku dah LIKE ko dah kat facebook to.apa2hal kene betulkan ko bgtau ekk

  20. BeaN MorENo says:

    >fai – lagi besar lagi best kan

  21. BeaN MorENo says:

    >matjoe – aku dah baca…kita tgk siapa yang kena!

  22. kak ina kl says:

    >akak dah buat dah…kalau tak ikut syarat tolong bagitau yer

  23. suichi says:

    >haha~~ smart la nihh~~~

  24. >ok senang gila. masuk gambar jak kan. aku ikut. kut. haha

  25. >ok senang gila. masuk gambar jak kan. aku ikut. kut. haha

  26. >takde fb nak join..huhu..

  27. BeaN MorENo says:

    >kak ina kl – akak la peserta paling bersemangat!

  28. BeaN MorENo says:

    >suichi – apa yang smart?

  29. BeaN MorENo says:

    >bibi – haah tak payah bikin apa2 caption satu bonus

  30. BeaN MorENo says:

    >tomato girl – buatlah fb free je

  31. BeaN MorENo says:

    >poojie – tak dapat pun

  32. >alaa. nda sempat. tutup suda tarikh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s