>PUAN CAPA MENGHANTUI BEAN MORENO | PERSONAL

>

PUAN CAPA MENGHANTUI BEAN MORENO | PERSONAL

Salam selamat hari Jumaat.Saya nak pi solat jap lagi so mungkin entri ni pendek je.Tadi tetiba usha followers tapi tiada niat nak berbangga sebab followers saya sikit je dan ucapan terima kasih kepada followers tegar SuteraBlogger.Apa yang ingin saya sampaikan ialah bukan pasal bilangan followers ataupun tips nak dapat follower yang banyak.Tapi yang menjadi persoalannya ialah ini :



Sekarang timbul beberapa persoalan :

1) Adakah ini Puan Capa pemilik Lifesaver84 ?
2) Adakah Puan Capa dah aktif semula setelah baca entri saya sebelum ni?
3) Adakah orang cuba menyamar sebagai Puan Capa?
4) Adakah Puan Capa buat blog baru tanpa memberitahu rakan-rakan

dan juga kalau Puan Capa dah aktif ….

KENAPA DIA TAK BAGITAU SAYA!!!!??? (Persoalan kah ini?)

Persoalan di atas hanya boleh dijawab oleh tuan punya badan.So Puan Capa sila komen ye?

p/s :
* Apa perasaan korang bila blogger yang dulu support korang punya blog (follower pertama) tetiba muncul setelah menghilang?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Personal, Puan Capa. Bookmark the permalink.

5 Responses to >PUAN CAPA MENGHANTUI BEAN MORENO | PERSONAL

  1. Matjoe says:

    >mesti laa rasa teruja. takkan rasa coklat

  2. cik helena says:

    >ntah takkan rasa masam ke pahit ke.ahah

  3. BeaN MorENo says:

    >matjoe – haha mana tau ada yang tak suke

  4. BeaN MorENo says:

    >cikhel – kadang2 boleh rasa pahit sebab time tu minum kopi kow!

  5. Puan Capa says:

    >Erk. Banyaknya persoalan. Adakah saya perlu menjawab semua persoalan di atas?Hehehe.Soalan dijawab dengan soalan. hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s