>LANA NORDIN & IPHONE 4 DICARI | BLOG

>

LANA NORDIN & IPHONE 4 DICARI | BLOG

Selamat tengahari semua,macam biasa Bean Moreno pergi makan lewat sikit.Perut memang agak kelaparan tapi perasaan malas mengatasi segalanya so terperap kat office lagi bagus.Nak tanya pendapat korang.Amacam template baru yang kelijhatan seperti muda mudi zaman milenium ni?Semalam saya cuba tukar tapi disebabkan speed internet yang agak siput maka upload fail.

Hari nak share pasal dua benda.Yang pertama pasal Lana Nordin.Korang kenal tak dengan pelakon ni.Bukan apa saya rasa dah 3 bulan berturut-turut dia antara yang ter ‘hot’ dalam pasaran dan asyik dicari dalam blog ni.Bagi saya dia ni memang hot pun.Gila memang kalau dia berjalan time tengah tengok bola memang ramai lelaki yang tengok dia berjalan.hak3…Tak caya tengoklah gambar ni :



Amacam?Hot tak?Kalau ada lelaki cakap dia tak hot saya tak taulah nak cakap apa kan.Yang kedua ialah iPhone 4.Gadget ni memang syok sampai saya tidur malam pun tak lena.Ramai yang search pasal iPhone 4 ni.Boleh dikatakan satu daripada kehebatan diri kalau dapat memiliki iPhone 4.Kebanyakan pasal iPhone 4 ni saya buat untuk contest Nuffnang IPHONE 4 WIN.Taktik ni dah lama saya buat untuk dapatkan traffik tanpa henti dari Nuffnang.Nak tau cara dia sila baca entri Traffik Dari Nuffnang.


Oklah kita tengok apa yang hot untuk hari ni (ni ikut graf Nuffnang) :



Graf ni hanya untuk setakat pukul 12.00pm tadi.Apasal sikit sangat traffik blog ni hari ni.Mungkin sebab semalam tak update kot.So figure di atas just untuk share ngan korang je.Mana tau korang ada bahan yang lagi best untuk keyword-keyword ni.Dan yang penting top keyword untuk hari ji ialah iPhone 4 dan Lana Nordin yang mantop!


p/s :


* Apa pulak keyword hot yang korang rasa memang tengah meletop sekarang?
* Kalau ada rezeki dapatlah pakai iPhone 4.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Gambar Lana Nordin, Hot, iPhone 4, Keyword Panas, Lana Nordin, Mantop. Bookmark the permalink.

5 Responses to >LANA NORDIN & IPHONE 4 DICARI | BLOG

  1. - zuriey - says:

    >siapa tak cair tgk lana nordin tue..saya pun jeles tgk..badan dia memang cantik

  2. Eyriqazz says:

    >wah,hangatt..amcam bro,dah semakin sihat?P/s :bro,jgn lupa join my raya moments contest…

  3. BeaN MorENo says:

    >Zuriey – Kalau awak cair saya lebih cair darti awak…

  4. BeaN MorENo says:

    >Eyriqazz – saya sihat2 je bro…bertambah bagus

  5. Anonymous says:

    >ЎUf, me gustу! Tan clara y positiva. Gracias[url=http://www.mjapset.com/]Edwas[/url]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s