>LADY GAGA – SPEECHLESS

>


LADY GAGA – SPEECHLESS | MP3

Srlamat malam.Entry pendek dan simple untuk korang semua.Akhirnya saya berjaya bikin template dan header sendiri.Walaupun mungkin bagi korang tak menarik tapi cukuplahkan untuk blog biasa-biasa macam ni.Nanti kalau Suterablogger dah meletup saya buat baru dan mengancam.Lagipun i am a busy business man so masa terhad lah.

Oklah tanpa buang masa saya nak share ngan korang lagu or single terbaru dari Lady Gaga.Sebelum ni dia bikin kontroversi dalam video Alejandro sampai bergaduh dengan Katy Perry.Kali ni saya tak pasti apa pulak yang dia nak tunjukkan.Tapi rasanya lagu jiwang camni kalau dia dapat masukkan unsur freemason memang dia hebatlah.Ok jom layan lagu dia dulu :


Lady Gaga – Speechless [Download Here]
Komen Bean Moreno :
* Biasanya Lady Gaga terkenal dengan lagu yang funky dan boleh dibuat clubmix tapi kali ni lain.
* First time saya dengar lagu ni ingat Roxette yang nyanyi sebab irama dia lebih kurang macam Roxette.
* Lagu ni sesuai dilayan oleh orang yang dalam hati ada taman.Bila putus cinta sebab mungkin boleh jadi penawar.hak3…
p/s :
* Apa pendapat korang tentang Gaga?* Layan gak lagu ni!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Artis, Download, Download Lagu Lady Gaga Speechless, Entertainments, Lady Gaga, MP3. Bookmark the permalink.

5 Responses to >LADY GAGA – SPEECHLESS

  1. Anonymous says:

    >saya suka lagu ni…dr awal tahun lagi sejak sy mula2 dapat lagu ni hehehe- azie fauzi –

  2. BeaN MorENo says:

    >anon (azie – haha…lagu ni memang best!

  3. yanmie says:

    >best jugak lagu nie, pernah layan kt youtube duluwww.yanmieonline.com

  4. BeaN MorENo says:

    >yanmie – uiks kak yan pon layan?

  5. Anonymous says:

    >It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s