>AVRIL LAVIGNE – INNOCENT

>

AVRIL LAVIGNE – INNOCENCE | VIDEO

Salam dan selamat petang.Syok weyh bila cuaca redup-redup dan angin sepoi-sepoi bahasa banjar!hak3…Badan memang letih tapi tak nak tidur sebab takut malam nanti susah nak tidur.So better update blog dari tidur sebab kalau tidur lepas asar orang kata nanti gila!ye ke?



Amacam cute tak awek atas ni?pergh memang saya minat dia dari umur dia belasan tahun (time tu umur saya berapa ntah?).Hari ni nak ajak korang layan satu lagu Avril Lavigne bertajuk Innocence.Sayapun tak pasti ni lagu baru ke lama Jom layan…

http://www.4shared.com/embed/31986812/b210ca22Avril Lavigne – Innocence [DOWNLOAD HERE]
OK Best tak lagu ni.Sorry lah saya tak jumpa official video clip untuk lagu ni mungkin lagu baru kot.Bagi yang masuk blog saya asyik tanya apa lagu soundtrack untuk iklan Canon tu nilah jawapannya.So harap korang berpuas hati dan jangan malas-malas search kat Youtube ye.
p/s :
* Korang rasa lagu ni feel tak?Apa pendapat korang tentang melody dia? * Bilalah Canon nak sponsor blog ni?* Even dah melantak lontong goreng dan nasi minyak tadi saya masih lapar.Adakah ini petanda yang saya akan gemuk?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Avril Lavigne, Download, Innocence, MP3, Song. Bookmark the permalink.

2 Responses to >AVRIL LAVIGNE – INNOCENT

  1. Wan Gerrard says:

    >Wah, lagu ni memang layan~Gerrard rasa Avril Lavigne sangat cute ngan camera tu ^_^v

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s