>STANDARD CHARTED BREEZE BLOGGER MEET UP | EVENT

>

STANDARD CHARTED BREEZE BLOGGER MEET UP | EVENT

Selamat malam guys?Dah makan malam?Bean Moreno jap lagi masak sebab tunggu aiensepet masak.Kesian dia balik-balik kerja je dah kena masak.Saja suruh dia masak sebab masakan dia sedap.Apa yang korang fikir tentang saya lepas tengok gambar kat atas?

1) Kaki clubbing
2) Kaki Perempuan
3) Suka bung duit

Jawapannya bukan ketiga-tiga sebab saya masuk kelab ni sebagai reviewer.Maaf mama anakmu yang skema ni masuk club menjalankan tugas penting.hak3…Semalam ada invitation dari Nuffnang untuk gi meet  up beberapa staff Standard Charted Singapore.Gila tak nak pergi Sponsor Liverpool tu.Invitation ni untuk perkenal Breeze iaitu product online diorang.Saya bukan nak cerita pasal Breeze sebab itu akan saya review next entri.



Time ni Mr Aman (kalau tak silap) dari SC Singapore bagi brifeing apakah itu Breeze dan kegunaannya.Ada dalam 17 blogger rasanya yang ada.Korang jangan tanya saya kenapa ada gambar-gambar tu sebab time ni saya tengah bergosip dengan Kak Red.Yang paling best semua blogger sibuk dengan camera masing-masing (biasalah blogger) korang tgk Sha sibuk dengan camera baru dia (kelamrin beli).Yang paling best ialah makanan (yelah sapa suka pergi conference kalau makanan tak best) :

Ini pembuka mulut je

Ni set makan malam

Set cuci mulut

Amacam?terliur tak tengok makanan dia.Memang syok wo!Dah lama tak makan dishes yang sedap macam ni (selain masakan mama & aienspet).Nak tau blogger yang datang semalam :

Yang ni kalau tak kenal memang korang penipu!Sapa lagi kalau bukan Redmummy

Sumijelly , Ceeramoon & Jemah(Viruspadu)

Rabi dengan camera dia

Sha dengan gaya seorang kapla #gplusmy

Anak ikan terbaru Sumijelly iaitu Darkbatman

Jejai tengah cerita pasal BB Fasha Sandha yang hilang

Actually ada beberapa blogger yang saya takde gambarnya macam Jen , Hongkiat dan lain-lain sebab tak sempat nak ambik.So mana-mana yang takde harap korang maafkan saya tapi jangan takut sebab saya ada ini :



p/s :


* Dah lama tak join aktiviti Nuffnang sebab operation.
* Kak Red saya dah pandai cari permalink tweet.hak3…Nanti saya belanja ice blended ye…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Breeze, Event, Event Coverage, nuffnang, Standard Charted. Bookmark the permalink.

15 Responses to >STANDARD CHARTED BREEZE BLOGGER MEET UP | EVENT

  1. darkbatman says:

    >bean. ajar aku cmne nk cr permalink tweet 2..sampai sudah ak x reti.ahaha

  2. Aizat Shafiq says:

    >bean…nak tahu jugak pasal permalink tweet ni…boleh dikongsi ye…=)

  3. kak ina kl says:

    >wah memang jelouslah..

  4. J.M.R says:

    >meriah2..best giler korang!

  5. penaberkala says:

    >perghh, mantap abisni semua blogger hebat dan ternama nihprojek besar nampaktahniah bro

  6. Liza says:

    >sgt meriah…gambo jejai tu mcm gelap skit yer

  7. BeaN MorENo says:

    >darkbatman – nanti aku keluar satu tutorrial

  8. BeaN MorENo says:

    >aizat shafiq – nanti aku buat tutorial

  9. BeaN MorENo says:

    >kak ina – alah akak kan dah biasa

  10. BeaN MorENo says:

    >wave x- memang seronok!

  11. BeaN MorENo says:

    >penaberkala- yang gempak diorang saya biasa2 je

  12. BeaN MorENo says:

    >liza – mama ambil gambar dia ni lupa on flash

  13. Anonymous says:

    >baik hari suka sangat anda blog, menulis dengan baik lihat juga saya di http://www.bahasaindonesia.pokersemdeposito.com/ pada Poker tanpa Deposito Bonusalasan untuk Indonesia yang buruk sayaterlihat bagus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s