>IKLAN RAYA 2010 PALING TOUCHING | IKLAN

>


IKLAN RAYA PALING TOUCHING | IKLAN

Assalamualaikum guys?Dah makan?Saya baru lepas dinner dengan aiensepet.Lapar beb sampai dua pinggan makan.Sekejap je dah malam kan so malam-malam ni kalau nak kongsi tips pun macam tak sesuaikan.So saya kasi korang entri santai je.Asyik-asyik nak cerita pasal Kes Bunuh SOsilawati korang pin bosan.Last-last saya syok sendiri je menulis blog.

Last time saya ada share ngan korang pasal iklan raya paling kontroversi dan iklan raya paling kreatif.Kali ni saya nak share dengan korang readers-readers pasal iklan yang saya rasa paling touching raya ni.Pernah layan iklan ni :


IKLAN RAYA 2010 – PKNS
Komen Bean Moreno :* Iklan ni memang boleh bagi kita terfikir tetntang kekeluargaan* Even tak melambangkan 1Malaysiapun tapi bila kita tengok ada juga related dengan raya dan kasih sayang.Maknanya iklan ni ada mesej.* Kadang-kadang terfikir lepas tengok iklan ni,kita sibuk kejar dunia tapi asyik lupa pada orang yang bagi kita tengok dunia.
p/s :* Apa perasaan korang lepas tengok iklan ni?Apa pendapat korang?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Hari Raya Aidilfitri, Iklan Raya PKNS. Bookmark the permalink.

7 Responses to >IKLAN RAYA 2010 PALING TOUCHING | IKLAN

  1. Liza says:

    >i love iklan raya maxis, simple yet very meaningful

  2. J.M.R says:

    >btol2..aku pon touching ngn iklan ni..sempoi lah!

  3. BeaN MorENo says:

    >liza – ye ke?iklan yang mana?apsal i tak perasan

  4. BeaN MorENo says:

    >jmr – mesti ko nangis kan

  5. cik helena says:

    >kalau anak saya buat camtu kan best.hahaha!anak katanyaaaa

  6. cik helena says:

    >kalau anak saya buat camtu kan best.hahaha!anak katanyaaaa

  7. BeaN MorENo says:

    >cikhel – jgn cite anak dulu…faham2 dah la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s