>CUBA TEKA APA SAMBUNGAN IKLAN NI | IKLAN

>


CUBA TEKA APA SAMBUNGAN IKLAN NI | IKLAN

Selamat malam guys,sekejap je dah hari sabtu dan dah seminggu kita beraya.Tak terasa masa berlalu.Tadi Malaysia dikejutkan dengan khabar angin palsu yang M.Rajoli meninggal dunia.Jangan cepat percaya sebab M Rajoli masih hidup cuma tenat.Siapa yang patut dipersalahkan?Korang fikirlah sendiri ye.Jangan kena saman dengan family dia dah la.Kesimpulannya jangan buat-buat cerita untuk naikkan rating station.hak3…

Oklah entri malan yang simple je.Korang pernah tengok iklan Astro Citra tak?Saya baru terperasan tadi tak taulah iklan ni baru ke lama.Bagi yang belum pernah tengok jom layan :


Astro Citra – Drama
Korang rasa iklan ni ada tak sambungan dia?Kalau tanya saya saya rasa macam ada.Oklah andaikan lah ada sambungan,cuba gunakan akal korang yang berIQ >180 untuk fikir apa sambungan dia.
p/s :* Kadang-kadang kita tersalah dengar tapi kadang-kadang kita akan buat sesuatu yang menguntungkan diri kita tanpa fikir persekitaran.* Kadang-kadang iklan pendek ni akan buatkan kita terfikir adakah ia bersambung.* Korang rasa apa akan terjadi pada pasangan last tu?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Astro Citra, comercial, Iklan, M.Rajoli. Bookmark the permalink.

8 Responses to >CUBA TEKA APA SAMBUNGAN IKLAN NI | IKLAN

  1. chentaMAYA says:

    >uish. m rajoli tenat kan? belum meninggal lagik. gua bary blogwalking tadi ade tgk gmbr dy terlantar saket!

  2. >huuu tu la m rajoli saket kantp ade blogger ckp die da meninggal :"(

  3. BeaN MorENo says:

    >chentamaya – still alive la…just tenat je

  4. BeaN MorENo says:

    >fateha – silap info kot

  5. eiman says:

    >berita terbaru, m rajoli dah meninggal dunia

  6. MamaYatie says:

    >al fatihah tuk allahyarham..sedey..ilang lagi sorang seniman..apa pun kena ingat..dr Dia kita dtg, kpd Dia kita kembali..tak tau bila jer kan..

  7. BeaN MorENo says:

    >eiman – haah 1045 malam

  8. BeaN MorENo says:

    >mamayatie – susah nak cari pelakon macam dia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s