>IKLAN | AVRIL LAVIGNE DAN CANON

>


IKLAN | AVRIL LAVIGNE DAN CANON

Selamat pagi,amacam sihat?Bean Moreno dah start kerja dah ni.Saya tau ramai yang mungkin start kerja minggu depan or paling cepat Jumaat ni sebab esok hari Satu Malaysia betul tak?Ni saya just kongsi satu video yang agak cantik bagi saya.Rasanya korang pun pernah tengok sebab selalu keluar kat TV3.

Avril Lavigne Canon Commercial 
Komen Bean Moreno :
* Iklan ni actually biasa je apa yang buat dia menarik ialah cara diorang shot iklan ni.* Lagu Avril ni kena dengan iklan Canon* Mungkin diorang pilih Avril Lavigne sebab even dia dah kahwin ,dia tetap cun dan cute.
p/s :* Biar betul Avril Lavigne guna Canon A495 wah sama seyh!Sayapun guna camera tu!* Nanti saya buat review pasal kamera Canon A495.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Avril Lavigne, Canon, comercial. Bookmark the permalink.

4 Responses to >IKLAN | AVRIL LAVIGNE DAN CANON

  1. Encik Tikus says:

    >lagu ape ek dekat video nie ? sedapp.

  2. phreak id says:

    >eh.. SLR dah kluar ke?

  3. BeaN MorENo says:

    >Encik Tikus – ntah akupun lupa plak…sat aku search

  4. BeaN MorENo says:

    >phreak_id – blom lagi lah…tgh kumpul duit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s