>VIDEO YANG SEMEMANGNYA TOUCHING

>


VIDEO SANTAI : VIDEO YANG SEMEMANGNYA TOUCHING

Salam guys,sorry ar arini agak cargas skit update sebab mungkin petang agak busy dan malam akan pulang ke kampung.Yeay! esok raya (alamak dah macam budak tadika KEMAS pulak).Actually just nak up satu entri yang simple dan tak memerlukan pemikiran IQ yang tinggi.Juast nak share satu video yang berjaya mengalirkan air mata jantan saya yang sememangnya samseng ni.hak3…

Video ni saya terlayan baru kejap tadi kat facebook.So jom layan sat :

CINTAKU DI KUBUR – ANGAH LIMAU TERBANG
Komen Bean Moreno :
* Video ni simple tapi penuh dengan mesej.Even tak pakai cgipun tetap kreatif.* Lagu latarpun kene dengan video.So credit to Angah @ Limau Terbang.* Dalam perhubungan cinta susahlah kita nak tengok kejujuran sekarang ni.Kalau tak lelaki tipu perempuan,perempuan yang tipu lelaki.* Sayang akan wujud bila orang itu tiada depan mata.Percaya tak?
p/s :
* Amacam touching tak video ni?* Kalau air mata mengalir batal tak pose? (kejap je…hak3)* Banyak pula aiensepet tinggalkan baju untuk dibasuh.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Angah, CInta Kirana, Limau Terbang, Video. Bookmark the permalink.

6 Responses to >VIDEO YANG SEMEMANGNYA TOUCHING

  1. BeaN MorENo says:

    >chentamaya – sobri…sobri…hak3

  2. sunglasses says:

    >sememangnya touching bro

  3. BeaN MorENo says:

    >sunglases – baru tau!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s