>SENYUM – MALIQUE FEAT NAJWA

>


LAGU : SENYUM – MALIQUE FEAT NAJWA
Salam 1Malaysia dan Selamat menyambut Hari raya Aidilfitri.Mesti korang fikir Bean Moreno ni gila kan sebab raya-rayapun still nak update blog cap ayam ni kan.Biasalah kan saya dah cakap mood raya saya 25% je tahun ni.Ntah apahal la sayapun tak tau.Mungkin sebab dah dewasa sikit kot so nak berayapun malas sebab kalau dulu-dulu time raya duit masuk sekarang time raya duit kena keluar.hak3…
picture jredit to KFZoom

Oklah shot update dari saya.Still belum tangkap gambar raya lagi.Kejap lagi saya update pasal raya yang diharungi family saya eyh (dah macam harung benda tak best pulak).Amacam kenal tak gambar kat atas tu.Sebelum ni dengan Masih Hiphop tapi kali ni dia datang dengan Najwa nyanyi lagu Senyum.

Saya terdengar lagu ni semalam masa on the way balik ke Batu Pahat(wah kampung kat manapun nak bagitau orang).Tajuk lagu ni Senyum dan kalau kita dengar memang boleh tersenyum sorang-sorang.Lagu ni sempoi je tapi bestlah untuk layan kepala terutama kalau kita tengah down.Apa kata kita layan lagu ni dulu pagi-pagi raya :

MALIQUE FEAT NAJWA – SENYUM [DOWNLOAD HERE]

Komen Bean Moreno :

* Lagu ni memang syok beb.Saya baru terdengar dah nak cari lagu ni kat 4shared
* Malique merupakan salah satu penyanyi favorite saya sebab bagi saya hasil penulisan lirik dia memang unik.Dengar sekali memang takkan faham.
* Lirik lagu ni boleh buat orang marah jadi cool beb.So lepas ni kalau kena marah dengan boss korang buka je MP3 ni untuk boss korang mesti dapat naik gaji.hak3..

p/s :
* Best tak lagu ni?Tolong komen sikit readers…
* Pagi-pagi rayapun saya update untuk korang tau.Rajin tak?
* Lirik lagu korang usha je kat video jelah eyh.Malas nak plagiat.hak3…
* Selamat Hari Raya Aidilfitri eyh.Makan ketupat sila ingat kat saya.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download, Malique feat Najwa, Malique Senyum, Too Phat. Bookmark the permalink.

14 Responses to >SENYUM – MALIQUE FEAT NAJWA

  1. Kyuubi_85 says:

    >blm pnh dgr lg lagu ni tapi apa yg pasti kalau malique yg buat lagu mmg best😀

  2. BeaN MorENo says:

    >chentemaya – memang best

  3. BeaN MorENo says:

    >kyuubi – malique seorang yang sgt kreatif

  4. BeaN MorENo says:

    >hamzah – apa y cun?

  5. BeaN MorENo says:

    >sharinginfoz – hoho…tak nak balik KL keje kat kampung.hak3

  6. Liza says:

    >i love najwa's voice, mmg soothing

  7. BeaN MorENo says:

    >liza – you got the point!

  8. Anonymous says:

    >Great blog! I truly love how it’s easy on my eyes and the details are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which ought to do the trick! Have a nice day! free harry potter and deathly hallows online

  9. Anonymous says:

    >Hey, possibly this post is not on topic but in any event, I have been browsing about your site and it looks really neat. It is easy to see I am creating a new blog and I am struggling to make it look great, and supply excellent subject matter. I have learned a lot here and I look forward to additional updates and will be returning. harry potter and deathly hallows watch free

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s