>SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI SUTERABLOGGER

>


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI SUTERABLOGGER



Selamat malam,kenyang berbuka puasa tadi.Saya & aiensepet gi makan McD kat Center Point Damansara.Tiba-tiba teringin nak makan ayam goreng McD yang spicy habis tu kan.Actually planning nak delivery je tapi lepas call diorang cakap McD Kota Damansara set ayam goreng dah habis.Ces!


Straight to the point,kita pun dah tau yang Hari Raya Aidilfitri bukan hari Khamis tapi hari Jumaat.Jadi saya dengan rasa rendah diri nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua followers,readers dan juga blogger yang support blog ni.Yang selalu dok masuk blog ni even saya tak updatepun thanks a lot sebab anda kekuatan saya untuk terus berblog.Kalau ada saya tersalah tulis ke,terkutuk ke atau tersindir harap maafkanlah Bean Moreno ni ye sebab sayapun manusia macam anda.Kepada visitor traffik sesat maafkan saya kalau apa yang anda tanya google tiada di dalam blog ni.hak3…


Apa kata sebelum setan dibebaskan hari Jumaat kita layan lagu raya ni supaya mood raya kita meningkat :

Nazam Lebaran – Siti Nurhaliza
Lagu ni memang saya minat setiap kali hari raya.Letaklah lagu-lagu raya baru-baru memang saya tak layan.Oklah nak rileks untuk kumpul tenaga balik kampung esok.Jauh perjalanan ni nak balik Batu Pahat.Apap-apapun jangan lupa baca blog ni sebab rayapun saya akan update.
p/s :
* Sila jangan pertikaikan gambar kad raya tu sebab saya tak sempat nak design lain.*  Apa perasaan korang dah nak dekat raya ni?Sedih ke,gembira ke,buat-buat sedih or takde mood nak raya?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download Lagu Raya, Hari Raya Aidilfitri, Nazam Lebaran, Selama Hari Raya, Siti Nurhaliza. Bookmark the permalink.

16 Responses to >SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARI SUTERABLOGGER

  1. zzanyy says:

    >selamat hari raya🙂

  2. x-po says:

    >selamat hari raya bro..diharapkan raya tahun ni akan berikan sejuta pengertian kat broAda Bezakah Raya Anda Tahun Ini?

  3. Encik Tikus says:

    >selamat hari raya jugak buat kau bean. nanti makan banyak2 taw masae raya nanti ;DD

  4. hamzah ian says:

    >selamat raya bean!!! hehehe

  5. Che Armster says:

    >selamat hari raya bro.. ketupat lemang memang sedap tapi ubat ko jangan lupa lak

  6. BeaN MorENo says:

    >velasrizal – thanks…

  7. BeaN MorENo says:

    >zzany – terima kasih

  8. BeaN MorENo says:

    >xpo – kali kedua beraya sebagai seorang suami

  9. BeaN MorENo says:

    >meduwaty – selamat hari raya juga…wah blog dah makin bagus eyh

  10. BeaN MorENo says:

    >Encik Tikus – harap2 berat aku naik semula dan berlebihan

  11. BeaN MorENo says:

    >chearmster – tq bro kolah kawan yang perihatin…weyh jgn lupa tolong sherry tau…

  12. Bb Hussain says:

    >selamat hari raya bean..maaf zahir batin andai ada tersilap kata n komen😉

  13. BeaN MorENo says:

    >BB Hussain – saya suka komen kamooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s