>LAGU RAYA YANG TAK MACAM LAGU RAYA

>


VIDEO : LAGU RAYA YANG TAK MACAM LAGU RAYA

Salam dan selamat pagi guys.Apa khabar sekejap je masa belalu kita dah nak tinggalkan Ramadhan (ke Ramadhan yang tinggalkan kita)?Sebelum tu korang jangan teragak-agak dan tekan button x kat atas tu sebab korang tak salah blog.Ni memang Suterablogger just saya design template baru untuk hari raya je.So teruskan membaca ye.

Just short & simple entri dari Bean Moreno.Korang layan dulu video ni :

Bunga Api Di Hati – Shila,Stacy,Leya, & Fara fauzana
Ok sebelum tu bagi sesiapa yang tak tau ni video raya dari artis Media Prima,Astro dan Monkey Bone.Pernah dengar?
Komen Bean Moreno :
* Bagi saya walau sehebat mana artis sekarang bila buat lagu raya tetap out.Contohnya macam lagu ni bukan kasi mood raya semakin membara.Bila dengar terasa dah tak nak beraya.* Lagu-lagu raya sekarang memang tak boleh lawan lagu raya dulu-dulu.Tak payah letak lagu P.Ramlee lah lagu raya Sanisah huri pun belum tentu boleh dikalahkan dengan lagu-lagu raya baru.* Kebanyakan lagu-lagu raya sekarang lebih kepada mencari untung dan populariti bukan untuk menghiburkan pendengar.Sebab tu lagu ala-ala David Guettapun boleh jadi lagu raya.
p/s :
* Sekarang apa pendapat korang tentang lagu ni?Sesuai tak nak masuk dalam playlist lagu-lagu raya?* Lagu raya tu akan jadi best bukan sebab populariti artis tapi keikhlasan menulis lagu.
 

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Download Lagu Raya, Hari Raya Aidilfitri. Bookmark the permalink.

8 Responses to >LAGU RAYA YANG TAK MACAM LAGU RAYA

  1. FTN says:

    >lagu tu memang out gila..kalau dengar dalam kete boleh terbabas woo

  2. - zuriey - says:

    >lagu sekarang takde feel raya cam lagu dulu.. memang tak boeh lawan lah

  3. Miya ✖ says:

    >rancak memang lah rancak tp lirik lagu dia mcm tak kena langsung dengan hari raya.

  4. Sakira says:

    >Maybe kalau tgk dari arah the spirit of raya takde larh kot. But it IS a nice song altogether ;D

  5. BeaN MorENo says:

    >FTN – hahaha…habis la Ops Sikap kalau macam tu

  6. BeaN MorENo says:

    >zuriey – sgt2 setuju

  7. BeaN MorENo says:

    >miya – betul3…memang kureng

  8. BeaN MorENo says:

    >sakira – mungkin tapi lagu sepatutnya membangkitkan semangat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s