>COMEL ATAUPUN ANNOYING

>


IKLAN : COMEL ATAU ANNOYING

Salam guys,hari ni hari Sabtu dan hidup akan terasa tak best kalau duduk rumah tengok TV je.Entri kali ni entri rileks je dan mungkin pendek.Kali pertama Bean Moreno publish entri pendek.hak3…Petang ni seperti yang korang tau ada mini gath.So sesapa yang nak datang mailah.pukul 5 pm kat Restoran Sate Kajang Haji Samuri.

Oklah malas nak buang masa dan space entri.Jom layan iklan Cadbury – Share TheJoy ni :
Actually dah lama saya nak tanya pendapat korang.Masa first time saya tengok iklan ni budak-budak tu nampak cute je.Tapi bila tengok banyak kali hati rase panas je tengok gaya diorang ni.hak3..

p/s :
* Apa pendapat korang tentang video ni.Cute ataupun annoying?
* Siapa punya idealah buat iklan maca ni?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Annoying atau Cute, Cadbury, comercial, Iklan. Bookmark the permalink.

20 Responses to >COMEL ATAUPUN ANNOYING

  1. H Y D E says:

    >x comel langsong…tp mmg annoying bla tengok..

  2. J.M.R says:

    >kreatif..aku suka!

  3. Hizami Rahim says:

    >hurm.for me, iklan dia kreatif.lain drpd yg lain.:)

  4. hans says:

    >aku rasa comelhahahahawah,makan sataybest la komeh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nihP/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal….

  5. cik Nemo says:

    >tak cute pon tapi kelakar dan hebatlah diorang!

  6. Wan Gerrard says:

    >unik la bagi Gerrard^_^

  7. Liza says:

    >angkat kening kalah ziana zain tu!

  8. BeaN MorENo says:

    >Hyde – haha…sma pendapat…

  9. BeaN MorENo says:

    >JMR – cuba ko bagitau aku apa yang kreatif bro…hak3

  10. BeaN MorENo says:

    >En Tikus – kalau ko caka comel…yang mana yang comel…hak3

  11. BeaN MorENo says:

    >hizam- hm..ha itu jawapan yang aku suka…nice one

  12. BeaN MorENo says:

    >hans – apasal tak datang?hoho

  13. BeaN MorENo says:

    >cik nemo – hahaha boleh diterima

  14. BeaN MorENo says:

    >gerrard – hm…unik kenapa?

  15. BeaN MorENo says:

    >eyk – kreatif..kenapa?

  16. BeaN MorENo says:

    >Liza – mungkin ziana zain boleh buat lagi best …hak3

  17. BeaN MorENo says:

    >red – apa yang kelakar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s