>MINI GATH RAMADHAN

>


EVENT : MINI GATH RAMADHAN

Selamat petang,kejap je dah pukul 2.Ni tengah bikin entri sambil layan cerita Alyssa.Biasalah petang-petang macam ni cerita apa lagi yang best selain sinetron Indonesia.Walaupun Jalur Gemilang dibakarpun kita tetap juga layan sinetron.Itulah keistimewaan rakyat Malaysia yang tak pernah ambil peduli hal-hal yang boleh memecah-belahkan keharmonian.

Oklah entri ni sebenarnya nak bagitau yang saya dan Melz ada plan nak buat mini gath untuk Ramadhan.Dah lama plan tapi disebabkan saya tiba-tiba masuk wad maka plan tersebut terpaksa ditangguhkan sampailah saya agak sihat sedikit. Dah lama rasanya tak buat gath last gath pun main paintball dekat Melawati.Detail mini gath ni boleh usha kat gambar bawah ni :

pic credit to Melz

Hm,kami tak target ramaipun tapi kalau ramai yang nak lepak skali kitorang no hal dan please jangn segan-segan sebab kitorang sama je macam korang blogger.Apa-apa pun kalau korang nak join sila inform kitorang lah ye tak kisahlah telefon ke,ikut facebook ke takpun twitterpun boleh ataupun kalau dah alang2 masuk blog ni just drop komen je sebelum pukul 6 petang sebab saya nak book tempat.

p/s :

* Jangan takut dan risau kalau saya datang bertopeng Kamen Rider ye.Itu langkah jaga-jaga.
* Kami buat gath ni just nak merapatkan silaturahim lagipun dah lama tak lepak ngan Melz.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Lepaking, Mini Gathering, Sate Haji Samuri. Bookmark the permalink.

18 Responses to >MINI GATH RAMADHAN

  1. ~ ReD ~ says:

    >yeay2!nak ikutt…:D

  2. CikLilyPutih says:

    >ala tak sempat buka puasa kat melaka lah.. lain kali boleh?

  3. BeaN MorENo says:

    >ciklily – hehe boleh2 puasa tahun depan

  4. BeaN MorENo says:

    >ed – dah tau…emy kasitau tadi

  5. Che Armster says:

    >adeh.. budak2 terendak pon buat hari sama la bro..

  6. >boikot.boikot.boikot.

  7. lAl says:

    >weh makan kul 5.00 sampai 5.30 petang.. 4 september??? bukan time tu bulan posa ka??

  8. BeaN MorENo says:

    >armster – tau…tapi aku dah janji ngan Melz awal bulan

  9. BeaN MorENo says:

    >vivi – haha..tak takut sebab aku bukan Israel

  10. BeaN MorENo says:

    >|A| – 5 ke 5.30 tu berkumpul bro…takut penuh then ada sesi sharing…ahaks

  11. >stay kajang area mne nie ek..pe2 inform bro ekRegard,BroFramestone Blog@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

  12. BeaN MorENo says:

    >bro framestone – satay kajang smuri ori sebelah stadium kajang

  13. Liza says:

    >tringin nak join tapi…*segan*

  14. BeaN MorENo says:

    >Liza – lol buat apa nak segan dong…kami bukan along…kami cuma nak tolong

  15. akuzle says:

    >ermmmm…. still thinking… bpe ureng dh confirm neh?

  16. >rasanya tak join , kecuali disponsor , hahahak .

  17. BeaN MorENo says:

    >akuzle – kak dalm belas2 orang…kitorang bukan acam gengblogger yang buat gath sekali 100 orang…tak mampu handle kak

  18. BeaN MorENo says:

    >aus – hehe…xpe2…lain kali boleh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s