>KAWAD UNIK DARI KRS SMK PERIMBUN

>


VIDEO SANTAI : KAWAD UNIK SMK PERIMBUN

Kali ni Bean Moreno tak nak melalut & tak nak ke laut.Asyik tulis entri cecah lantai je kan.Entri kali ni nak share sikit pasal video yang saya rasa agak unik iaitu Kawad yang unik.Kawad ni dilakukan oleh SMK Perimbun.Actually saya berebut dengan adik saya Aini siapa nak publish video ni.Akhirnya dia mengalah dan bagi saya publish video ni dengan rasuah milo ais yang saya berikan.Anyway thanks & credit to Aini.Kalau rajin gi lah terjah blog dia yang berwarna hitam tu.Jom layan video :

Amacam best tak video ni?Apa pendapat korang bila tengok video ni?
p/s :

  • Apasal diorang tak perform kat Dataran Merdeka or MTV Worldstage?hak3..
  • Comel kan…Atau senang kata kreatif kan?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Kawad Comel, Kawad KRS SMK Perimbun, Kawad Pelik, Kawad Unik. Bookmark the permalink.

13 Responses to >KAWAD UNIK DARI KRS SMK PERIMBUN

  1. H Y D E says:

    >wah…mmg kreatif…sempoii jer🙂

  2. miey says:

    >Markah:Kreativiti – 10Pergerakan – 8Kordinasi – 9Pakaian – 9Ulasan: Perlu perbanyakan lagi latihan untuk memantapkan kordinasi dan pergerakan. Ada diperhatikan tidak sekata. Salah satu bahaya apabila memakai glove putih ni senang nmpk error kalau bt silap tp kalau pergerakan sama dan sekata maka ianya akan jadi menarik.-Juri-

  3. BeaN MorENo says:

    >Hyde – hehe..tu ar nampak cute je

  4. BeaN MorENo says:

    >miey – hoho…siap bagi markah tu…hak3

  5. EiJa ZaQuaN says:

    >salam kunjung balas disni..wah mmg best kawad ni..akceli me slh seorg bekas SMP gak..batch 1997..SMP skrg mmg dh jdk sekolah yg cemerlang la..

  6. EiJa ZaQuaN says:

    >salam kunjung balas disni..wah mmg best kawad ni..akceli me slh seorg bekas SMP gak..batch 1997..SMP skrg mmg dh jdk sekolah yg cemerlang la..

  7. BeaN MorENo says:

    >Eija Zaquan – saya bukan SMKP adik2 saya semua SMKP

  8. >Yeahh….. aku memang terhibur giler siot…..enjoy betul tengok kawad cenggini….

  9. kisahsensasi says:

    >Kawad nie bagus sebab dia boleh pupuk semangat kerja berpasukan dan latih disiplin secara tak langsung….

  10. Anonymous says:

    >haha…abg engku pon ada gak…

  11. BeaN MorENo says:

    >hazman – itu pasal ko pun robotik kan

  12. BeaN MorENo says:

    >kisah sensasi – haha

  13. BeaN MorENo says:

    >anon – siapakah itu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s