>REVIEW PRODUK | PATI IKAN HARUAN POLLENEY

>




REVIEW PRODUK : PATI IKAN HARUAN POLLENEY


Selamat malam semua.Mesti emua mata dah terkebil2 rasa cam nak tidur sebab esok nak sahur melainkan dua golongan iaitu blogger2 tegar yang mencari traffik malam (termasuk Bean Moreno) dan golongan yang tak berpuasa.hak3…Sorry gurau2 je kalau asyik nak serius je memang susahlah hidupkan.Teringat kat satu kawan yang hidup tak boleh nak bergurau atau konon nya alim sangat.huh! so annoying.Apa2pun Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan dan harap2 kita tak dibelenggu perngai annoying macam ni.


Oklah mala ni nak review sikit pasal produk yang saya baru cuba.Iaitu pati ikan haruan Polleney.Korang pernah rasa tak?Iklan terbaru dia ada Qalesya dengan mak dia (tetiba dalam iklan Qalesya tak pakai tudung).Actually benda Polleney ni mama saya yang suruh minum.Mama cakap kalau lepas operation elok minum sebab Polleney (pati ikan haruan) dapat restructure balik tisu2 yang dah koyak.Selain tu dengan ‘American Ginseng’ ia boleh bagi tenaga kepada si peminum.Kalau tak silap lebih elok dari minum Power Root melainkan korang nak jadi jutawan.hak3…


Kalau nak tanya pasal rasa sedap ke tak.Jawapannya mana ada ubat yang sedap beb.Ini termasuk ubat yang saya kena makan selama enam bulan untuk pesakit TIBI.Rasa Polleney ni memang agak payau dan bau dia memang hanyir.Tapi kalau korang minum one shot esti tak rasa apa punya.Saya minum dengan harapan luka operate hari tu cepat sembuh dan harap2 sebelum rayalah.

alamak nampak sangat macam pesakit

alamak kurus seyh…nampak tak muka tu menahan bau

Anyway rasa pedih luka dah kurang sikit.Mama cakap kalau minum enam kotak luka kat badan dan luka di hati disebabkan percintaan boleh terubat (hoho…bahaya ni).So kepada sesiapa yang baru lepas operation ataupun baru lepas bersalin trylah minum ni.Tengok kesannya.

p/s :

  • Bila dah minum banyak Polleney tetiba terasa macam nak minum lagi.hoho
  • Tetiba nak tukar template baru.Tengoklah next week suterablogger akan berwajah baru sekali dengan header baru.
  • Dah join Churpchurp?Jom Join kalau belum join.




About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Churpchurp, Pati Ikan Haruan Polleney, Polleney, Product Review, Suterablogger. Bookmark the permalink.

8 Responses to >REVIEW PRODUK | PATI IKAN HARUAN POLLENEY

  1. Encik Tikus says:

    >memanglah hanyir doll ! hahaha ;P

  2. BeaN MorENo says:

    >encik tkius – haha…kata pati ikan..kalau rasa oren tu dah kira sunquik…hha

  3. ~ ReD ~ says:

    >wooo…tngok muka bro mcm layaaan je minum pati ikan tu..heheRindu Nak Tengok Cerita Macam-Macam Aznil

  4. aRoL says:

    >aku dulu pun layan jugak polleney ni berkotak-kotak gak..last-last aku suruh orang carikan ikan haruan pastu buat sup lagi bers bro…hehehe..ok moga cepat sembuh..jgn lupa makan ubat ikut time..

  5. BeaN MorENo says:

    >red – kene layan…kalau tak mesti tak sihat

  6. BeaN MorENo says:

    >arol – owh ye ke?kene cuba ni

  7. Fia Abas says:

    >wah…seriesnya kurus mcm org sakit sgt2 huhu =)minum 6kotak 1 shot je bleh?cpt sket baik hahahaha

  8. Liza says:

    >semoga cepat sembuh, liza dulu mmg minum polleney lepas bersalin walaupun hazab nak menghabiskan sebotol

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s