>HUKM TERBAIK BEB

>


PERSONAL : HUKM TERBAIK BEB

Selamat petang semua.Amacam sihat?Saya sihat just keadaan tak selesa dan susah nak bergerak sebab luka operate hari tu still belum kering.Bila nak bergerak je memang pedih.Nak kena minum Poleney banyak2 baru luka ni senang baik rasanya.Macam yang korang tau hari tu saya admited kat HUKM sebab ad masalah sikit dengan paru saya.Kalau nak ikutkan nak je masuk ke HKL tapi bila fikir2 balik better msuk HUKM supaya family saya senang nak tengok saya.So dengan rasminya saya discharge semalam 29/08/2010.



Kalau tengok gaba atas ni pun korang dah dapat bayangkan yang saya tengah menahan kepedihan luka dalaman.Tapi sebab semangat discharge saya gagahkan diri untuk berjalan dengan laju (oops).Saya nak balik awal bukan sebab tak best duduk kat sini.Kalaulah saya tak perlu layan tiub dan jarum2 dah tentu best.hak3…Yelah makanan best pastu nurse2 & doktor2 kebanyakkannya friendly.Walaupun banyak kali diorang hantar doktor baru untuk ambil darh saya dan tak berjaya tapi diorang semua beradab lah orang cakap.



Apa2pun kalau ditanya saya hospital mana yang best saya akan cakap HUKM sebab saya dah rasa duduk kat situ dan facility dia memang cukup disamping layanan staff diorang yang memang friendly.Kalu aiensepet nak bersalinpun maybe saya akan hantar ke HUKM kalau hospital private penuh.


Akhir kata thanks kepada staff2 Wad 6J HUKM sebab nak melayan karenah pesakit yang agak mengada macam saya ni.Yelah saya tak pernah admited so agak culture shocked la.hak3…Thanks a lot guys!



p/s :

  • Thanks to semua yang datang melawat,yang tanya khabar dan yang paling  best yang datang bawak buah tangan ni termasuk cikhel yang datang dengan ayam KFC.hak3..
  • Kepada staff2 yang jaga saya,kalau ada rezeki nanti saya belanja makan eyh.Itupun kalau korang tak resign or kena transfer.haha…So doakan rezeki saya murah

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, HUKM, HUKM Terbaik. Bookmark the permalink.

12 Responses to >HUKM TERBAIK BEB

  1. cik Nemo says:

    >makin kurus la bean.. lepas ni suruh cik aien bagi makan banyak2 okeh..:)

  2. BeaN MorENo says:

    >hehe…habis asyik2 kena ambil darah…

  3. Sendra says:

    >atas tu gambar tiang belang2 lepas tu ada budak nakal letak mask kat situ..hahaha..kiddin bean..tapoi serius,kepeng dowh..nway,syukur kau dah disharge..takdelah kena raya kat hospital..tu yang puasa tu nanti ganti cepat2 nanti..haha..

  4. BeaN MorENo says:

    >sendra – tak guna…ko tunggu 2 bulan ni aku kasi badan aku ketak2

  5. Che Armster says:

    >mangsa vampire.. tapi dia sorang je yang kene gigit kat tangan

  6. BeaN MorENo says:

    >che armster – haha…ramai2 beb..

  7. JAI says:

    >Bean..aku ingat kita pegi makan ayam penyekkk..amacam..bantai 3 4 ketul sorang..hehe..sapa2 yang dah merasa ayam penyekk tak ikut..hahahaha..keep strong bro

  8. BeaN MorENo says:

    >JAI – boleh 4 hb kita gi ngan Melz.Ayam penyet kat cineleisure

  9. J.M.R says:

    >get well soon bro!!!raya dh nk dekat nih…:-)

  10. BeaN MorENo says:

    >JMR – thanks bro…nasib discharge awal…hoho

  11. aRoL says:

    >mana-mana hospital kerajaan pun terbaik bro, kalau banyak duit takda masalah boleh pergi private…moga cepat sembuh.

  12. babyhel says:

    >gambar ko nampak kerempeng banget bean…nanti makan apetton weight gain … tambahkan berat badan tu..baru macho….anyway…get well soon bro …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s