>SELAMAT DATANG RAMADHAN

>

PERSONAL : SELAMAT DATANG RAMADHAN

Salam ramadhan dan selamat pagi pada semua.Wah dah lama tak menulis dan ini membuatkan saya betul2 kekok.Ni adalah satu sebab di mana entri saya akan menjadi sedikit kureng.Sorry lah beb saya dah seminggu sakit sampai event Sony pun saya tak dapat attend memang nak bangun pun tak larat.Yang peliknya ialah waktu siang saya ok je bila time malam je badan saya akan menjadi panas secara tiba2.Ntah apahal ka jadi macam ni.Tapi nak buat macam mana kan itu semua ketentuan dan saya tak boleh nak lawan.Lagipun orang kata sakit tu boleh menghapuskan dosa2 kecil,so jangan merungut bila sakit ye.

Saya bukan takde idea nak update blog ni.Idea memang berlambak just nak duduk depan komputer then nak menulis tu ada masalah sikit.Sebab saya akan tiba2 jadi mengantuk dan menjadi malas nak menaip.Ni tengah melawan la ni.Esok ada invitation berbuka puasa dengan Nuffnang tapi mungkin tak dapat pergi sebab jauh sangatlah.Walaupun saya memang nak sangat makan kat The Appartment tu tapi keadaan tak mengizinkan.

Semalam dah start solat terawih dan semalam ada satu jiran saya meninggal dunia so sebelum solat terawih tu ada buat solat jenazah.Wah best meninggal dalam bulan puasa mesti kurang sikit seksaan kubur.Meninggal 1 Ramadhan pulak tu.Orang cakap kalau meninggal bulan Ramadhan dosa kita terampun semua.Ye ke?Ntah tak tau betul ke tak?Oklah korang jangan lupa pergi solat terawih sebab banyak kelebihan dia.Sayapun dah tanam niat kalau boleh saya nak pergi semua malam.

Oklah nak sambung kerja.Petang sikit saya akan tulis lagi kalau larat.

p/s :
  • Kan saya dah cakap mesti entri ntah apa2 je saya tulis…hak3 saja je nak warm up.Dah lama tak meulis.Sorry ye.
  • Fadhilat solat terawikh malam kedua – Diampunkan dosa-dosa orang mukmin yang sembahyang terawih serta kedua ibubapanya (sekiranya mereka orang beriman)

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Fadhilat Solat Terawikh, Personal, Ramadhan, Suterablogger. Bookmark the permalink.

13 Responses to >SELAMAT DATANG RAMADHAN

  1. Oong-ong says:

    >salam ramdhan dihulurkan

  2. Oong-ong says:

    >salam ramdhan dihulurkan

  3. Bb Hussain says:

    >selamat berpuasa bean😉

  4. black_mel says:

    >wah bro kau dapat ker?tahniah..aku pun mmg nak pegi invitation tu..tp xpenah dpt..hehe…apa2pun selamat berpuasa bro..

  5. Che Armster says:

    >selamat menyambut ramadhan bro!

  6. Chybee says:

    >salam ramadhan🙂

  7. akuzle says:

    >btuilaa tuh… depa punya bahagian sudah dpt… kiter punya tatau cemana… mudah2an dipermudahkanNya…aminn!!!

  8. BeaN MorENo says:

    >Oong – syukran jazila

  9. BeaN MorENo says:

    >BB Hussain – terima kasih

  10. BeaN MorENo says:

    >chearmster – thanks

  11. BeaN MorENo says:

    >black_mel – awat tak khabaq awal2 kalau tak saya bagi je

  12. BeaN MorENo says:

    >akuzle – hehe…sabar kak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s