>MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 | KATY PERRY

>

MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 : KATY PERRY



Oklah ni review performance MTV WOLRDSTAGE MALAYSIA 2010.Saya tau memang korang nak tengok sangat dan disebabkan dia merupakan artis yang memang orang tunggu organizer letak dia last artis yang perform malam semalam.Siapa lagi kalau bukan Katy Perry yang memang hot.

Minah ni bukan takat suara best tapi memang ramai girl yang tiru gaya dia sebab dia memang cantik dan sexy.Tapi semalam dia tak seseksi gambar kat atas sebab kalau tak memang dia tak boleh perform.Dia merupakan tumpuan utama untuk event semalam selain Wondergirls.Suara dia memang mantop no wonder dia boleh digelar world class entertainer.Kalau tak silap dia perform lebih dari 5 lagu.Siap ada bawak lagu baru yang tak pernah keluar kat radio beb.Tajuk lagu tu Peacock,itu dia yang cakap lah kalau dia tipu maknanya saya pun tertipu.Nak tengok gambar…Jom layan :









Semalam baru saya tau yang minah ni pandai main gitar.Sepanjang saya couple ngan dia dulu dia tak cakap pun dia pandai main gitar.hak3…Memang cair beb tengok dia walaupun dari jauh.Kalau masa Tokio Hotel kita tengok ramai awek2 yang nak jadi pontianak tapi masa Katy Perry kita dapat tengok ramai lelaki yang nak jadi ‘nyah’.Pergh annoying siot.Taulah excited tapi janganlah sampai terlupa jantina siap tiru suara lagi.Ades!


Apa tak puas tengok gambar?Aduh penat siot shoot gambar dia sampai kene jengket kaki lagi korang boleh cakap tak puas.haha…Takpe2 setelah meyedari yang memory card full masa delay tu saya ada delete beberapa gambar yang tak perlu so space jadi besar sikit.Akhirnya dapat shot video Katy Perry.Tapi kamera dihalang oleh beberapa orang yang terlalu excited dan menganggap Katy Perry betul2 depan dia.Habis video saya. Nah layan lah video yang tak seberapa ni :

p/s :* Orang lain pun tak pernah jumpa Katy Perry tapi takdelah sampai melalak2.Datang concert tolonglah jangan jadi pondan!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Katy Perry, MTV Worldstage, MTV Worldstage 2010. Bookmark the permalink.

5 Responses to >MTV WORLDSTAGE MALAYSIA 2010 | KATY PERRY

  1. >:) menarik betul konsert tu..pemakaian KATY tu pun sangat sopan…mesti best dapat attend show kat sana..

  2. >:) menarik betul konsert tu..pemakaian KATY tu pun sangat sopan…mesti best dapat attend show kat sana..

  3. Che Armster says:

    >cis macam best je.. sedikit penyesalan sebab tak pegi..demm

  4. >Mmg jam kawasan sunway (saya tak per, kawan sy yg lalu berkata begitu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s