>MUNCHY’S MIMIC TO THE MUZIC CONTEST

>

ADV : MUNCHY’S MUZIC CONTEST



Korang suka tak makan Wafer?Pernah tak rasa Munchy’s Wafer Cube?Kalau tak pernah silalah beli kat kedai yang berdekatan sebab Munchy’s Wafer memang terbaik dariladang.Sekali rasa pasti mahu lagi.Bukan setakat sehingga menjilat jari silap2 tapak tangan pun korang jilat lepas wafer tu dah habis.



Sebenarnya saya nak cerita pasal game Munchy’s.Penah tak try main game kat atas ni?Ni adalah kontest Munchy’s MIMIC TO THE MUSIC.Apa yang korang kena buat untuk join kontest ni?Simple je korang just kena bikin satu video yang mana korang korang kena buat mimik muka yang cute.Tak kisah lah apa style pun janji kena kreatif.Yelah kalau tak kreatif macam mana nak menangkan sebab siapa yang kreatif dan banyak undi akan dikira sebagai pemenang.Selain daripada tu korang kenalah nampakkan yang korang tgh makan Munchy’s Muzic.


Macam mana berminat tak nak join.Kalau minat just ikut langkah2 kat bawah ni :





1) Pergi ke www.munchysmuzic.com
2) Register kan diri korang :

(Sila jangan tanya kenapa kena register kalau ada niat nak menang)

3) Pergi usha ataupun download contoh Muzic Wafer commercial

4) Bila dah dapat idea apa lagi bikin lah video sendiri

5) Dah siap video?Pergi ke tab MIMIC untuk Submit video



6) Tunggu dan berdoa supaya video korang dipilih sebagai top 20 dan akan mara ke Stage 2 : Rank & Vote (11 August – 31 August).



Kalau namapun peraduan or kontes mestilah ada hadiah kan.Mana boleh masuk pertandingan menang tapi balik tangan kosong.Korang jangan terkejut or pengsan tengok hadiah dia :



Amacam?Tak cukup best lagi ke…Saya dah ada akaun so saya akan hantar entri untuk ni.Siapa2 yang terasa diri tu berani atau nak sahut tag line saya iaitu Kekacakan Mengatasi Segala Rintangan silalah hantar penyertaan ye.


Jangan lupa or tersalah tarikh ye date line untuk submit video ialah pada 5 August 2010.Memang lama lagi tapi itu kalau korang memang banyak idea boleh lah hantar last minit kan.So janganlengah2 silalah join kontest yang lumayan.


p/s :


* Entri ini sticky post sila lihat entry di bawah

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertorial, Article, Blogging, Contest, Munchy's Muzic, Munchy's Wafer, nuffnang. Bookmark the permalink.

7 Responses to >MUNCHY’S MIMIC TO THE MUZIC CONTEST

  1. kak ina kl says:

    >oooo kamu pun dapat jugak ek..tahniah..munchy memang sodap

  2. BeaN MorENo says:

    >kak ina – haah kak…akak tak publishpun

  3. >waaa dapat advertorial tuhh..manthoppp!-nak buat video cam segan plak..muka tak comercial..haha

  4. Aidi-Safuan says:

    >pergh… blog nih dapat advertorial siot… jeles nih!😦

  5. BeaN MorENo says:

    >FTN – haha..rezeki bro!

  6. BeaN MorENo says:

    >aidi – ko jangan nak berpura2 la aku tau rahsia ko bro…

  7. darkbatman says:

    >wawaaaa.. dpt adver.. tahniah bro!jeles woo aie xdpt..heheee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s