>MTV WORLDSTAGE 2010

>

EVENT : MTV WORLDSTAGE 2010 




Siapa yang tak pernah tau pasal MTV Worldstage?Sebenarnya ni first time saya excited pasal MTV Worldstage.Pada yang tak tau apa itu MTV Worldstage mari sini Bean Moreno bagitau apa itu MTV Wolrdstage.

MTV Worldstage 2010 Live in Malaysia ialah satu event MTV yang paling hot dan dikenali.Memang event ni jarang2 ada tapi ia merupakan event yang disaksikan oleh lebih daripada 550 juta penonton serata dunia yang menampilkan artis2 popular dunia.Penggemar music memeng berebut nak dapatkan seat depan untuk tengok artis kesayanagn merka beraksi.”

Siapa yang bakal beraksi untuk MTV Worldstage 2010 kali ni ?

* Katy Perry
* Tokio Hotel
* Wonder Girls
* Bunkface






Amacam rawks tak event ni.Semua nama2 besar beraksi atas satu stage.Ada terasa macam nak pergi tak?Kalau korang terasa macam best dan nak pergi saya boleh bagitau macam mana korang boleh dapat tiket ni.Caranya ialah (sebelum tu pastikan korang pengguna Celcom xpax) :

  1. Type and send MTV to 28881 and wait for a confirmation. 
  2. Reload RM50 upon receiving confirmation SMS and wait for your mobile voucher. 
  3. Once you have received the mobile voucher, redeem it at the Ticket Hotline office at NO. 96B, Jalan Burhanuddin Helmi, Taman Tun Dr. Ismail. 03-7725117.

Ataupun kalau malas nak taip SMS korang boleh jugak buat cara ni :

* Main MTV World Stage Challenges on Xpax/S.O.X./U.O.X. Facebook pages dan jadi salah seorang yang boleh menang pas EXCLUSIVE XZone.


Malas buka Facebook?Ada lagi satu cara untuk korang menang tiket iaitu :


 Download Call Me Tones daripada Channel X dan anda berpeluang untuk menang banyak hadiah. Untuk maklumat lanjut korang boleh masuk http://bit.ly/9vppKp






Simple je kan.Takdelah susah sangatpun nak dapat tiket.So kalau air liur korang dah meleleh tengok orang lain dapat tiket korang try lah buat cara2 kat atas sebab bukannya susah sangatpun.


p/s :
* Terasa jakun sebab dapat tiket Free pergi MTV World Stage 2010!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Advertorial, Bean Moreno, Bunkface, Celcom Xpax, Katy Perry, MTV Worldstage 2010, Suterablogger, Tokio Hotel, Wondergirls. Bookmark the permalink.

11 Responses to >MTV WORLDSTAGE 2010

  1. Encik Tikus says:

    >kawan aku ada ajak pergi function nie. hmmm😉

  2. BeaN MorENo says:

    >en tikus – pergilah kalau FREE…mai2 Katy Perry pun ada nok…haha

  3. >waduh..katy perry ngan wonder girls tuhhhh

  4. >Dah dapat tiket free jugak. Hihi..

  5. >jauh la bean, aku belajar kat kedah.memang nak sangat pergi dowh!!!!sigh~

  6. BeaN MorENo says:

    >FTN – tau xpe…

  7. BeaN MorENo says:

    >atreyu – kita jumpa kat sana eyh

  8. BeaN MorENo says:

    >hakim – dah nasib badan

  9. akuzle says:

    >kt konsert lagik eks? besh ker? WG hebat tak?

  10. Anonymous says:

    >Where I can read about it?

  11. Anonymous says:

    >Do not despond! More cheerfully!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s