>DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU

>

PERSONAL : DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU

Selamat pagi.Sementara tunggu kawan saya sampai saya nak up satu entri ringan2 je (sila jangan salah faham dengan statement ni).First of all saya nak ucap thanks kat korang semua sebab tanpa henti korang masuk blog picisan yang hanya di’handle’ oleh seorang blogger cap ayam macam saya.Disebabkan korang saya seboleh2 takkan lupa untuk up entri.So kalau boleh sokongan korang amat diperlukan untuk meneruskan mood blogging.


Pagi ni saya nak tanya something.Ada tak benda yang korang suka tetiba bagi korang sakit hati?Mesti ada kan.Pagi ni saya nak cerita pasal satu lagu ni.Lagu ni memang saya minat dan top masa saya sekolah dulu.Korang pernah dengar tak lagu tak mungkin berpaling?Dulu memang top gila lagu ni.Apa?Tak pernah dengar…Ok jom kita layan dulu Vclip dia :

TAK MUNGKIN BERPALING – MAWI & ZAMANI -> DOWNLOAD HERE
Atas ni versi baru lagu Tak Mungkin Berpaling.Amacam best tak?Bagi saya tak best langsung beb.Dah jadi lagu nasyid la plak.Ok ni version yang dinyanyikan oleh Zamani & Mawi.Dua2 artis ni memang saya minat beb!Gua No 1 Fan Mawi tau.Tapi nila Mawi dah nyanyi lagu ni macam nak tak nak je terasa macam nak tendang je bontot Mawi.hahaha…
Tak taulah ni salah siapa.Bagi saya salah Mawi cuma 10% je yang lain salah Music coordinator lagu ni dan composer.Yelah sebelum korang nak suruh artis tu nyanyi lagu silalah buat music arrangement dulu biar suara artis tu masuk ni memang horrible gila.Kalau dah tak boleh nak ngamkan dengan Mawi silalah cari artis lain.Bila buat macam ni orang akan terus blame Mawi padahal dia just accept job je.Tak pasal2 reputasi dia jatuh.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Artis, Bean Moreno, Download, Entertainments, Mawi, Suterablogger, Tidak Mungkin Berpaling, Zamani. Bookmark the permalink.

11 Responses to >DUA ARTIS YANG BEAN MORENO MINAT ROSAKKAN LAGU

  1. redfingger says:

    >betul bean…tapi bagi aku mawi berjaya naikkan balik lagu nie..xpasal2 lagu nie top balik…siap ada video clip bagai, radio duk main je lagu nie..aku bukan puji mawi sebab aku x suka dia pun…:)

  2. BeaN MorENo says:

    >redfinger – hahaha…jangan sekali2 ko kutuk mawi di depan aku!haha

  3. >ok jer dgr dia nyanyi lagu nih.. yang kelakar v.clip dia.. apsal mcm nih??

  4. BeaN MorENo says:

    >aisumi – hak3…bagi saya tak kena langsung suara mawi dalam lagu ni

  5. akuvision says:

    >tak masuk la suara mawi ngan zamani, salah orang yang arange music la ni bak kata bro bean. Apa apahal suka tengok Vclip Mawi.p/s:- suka tgk drama jiwa kacau terbitan mawi.

  6. >mawi ngan zamani tak sesuai digandingkan…mawi sore die garau sikit…zamani lak sore die..halus sikit…jadinye bile nyanyi together2 macam xbape nak kena..

  7. BeaN MorENo says:

    >akuvision – hehe…thanks sebab support saya bro…

  8. BeaN MorENo says:

    >cik aida – haah memang tak kena langsung…

  9. >hahaha , sebab suare mawi tinggi sampai kat zamani rendah balik .kita bile nak bergamding album ni , hahahak

  10. BeaN MorENo says:

    >aus – akhirnya asu mealnkolik mengomen blog ini

  11. Mat Pintu says:

    >part lirik 'geloraaa melandaaaa…"oh yaa rabbi! rasa nk toreh je kepala botak mawi ngan berus besi…haduih. sape punya angkara la wat lagu sedap jd super tak sedap kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s