>MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB!

>

PERSONAL : MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB!

Selamat tengahari guys,apa cer?Dah lunch ke blom?Saya still ada kat rumah mama lagi sebab masih ada something yang perlu di‘settle’kan.Hari ni takde idea ataupun aktiviti yang best nak cerita kat sini.So bikin entry personalpun ok gak kan.

Dulu saya ada buat entri pasal wife saya seorang blogger.Ni masa aiensepet baru belajar macam mana nak tulis blog.Sekarang tiba masa untuk mama saya pulak merasa situasi menjadi seorang blogger.Setelah dipujuk rayu dan dimasakkan Nasi Ayam akhirnya saya kalah dengan rundingan damai tersebut dan akhirnya terhasillah HUSNOR.BLOGSPOT.COM.Sebenarnya sayapun ada terfikir nak suruh mama buat satu blog so dia boleh release stress dengan menulis lagipun mama seorang bekas Guru Pakar BM nak jugak saya tengok dia menulis blog.So lepas ni takdelah dengar mama membebel lagi sebab semua dah dia tulis kat dalam blog (ooops).

Saya tak sempat nak buatkan custom template untuk mama sebab takde idea.Nanti bila saya free saya akan buatkan.So ni lah interface blog mama saya buat sementara :



Amacam smart tak?Ni default je.Nanti kalau saya free siap header saya buatkan.Selain mama ada lagi anggota keluarga saya yang ada blog sendiri iaitu :


Aini Haslina – aihashus301.blogspot.com
Aini Hafiza – ainihafiza.blogspot.com
Syafiq – terompahcaring.blogspot.com
Nurul Aien – aiensepet.blogspot.com


Jadi kepada blogwalkers ni saya bagi satu kemudahan untuk korang cari blog2 baru.Harap2 blogger2 semua dapat support blog diorang sampai berjaya macam korang sebab setiap orang bermula dari bawah dan tak mungkin terus ke atas.Jadi andai kata kalau Suterablogger dah menuju ke zaman kejatuhan saya masih boleh berbangga sebab saya dah lahirkan ramai blogger.Dan kira ada lah warisan.


p/s :
* tak sabar nak tunggu entri daripada mama saya.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Blog Review, Bloggers, Blogging, Familia, Mama. Bookmark the permalink.

24 Responses to >MAMAKU JUGA SEORANG BLOGGER BEB!

  1. >lepas ni boleh pegi event nuffnang satu family..hehehe

  2. BeaN MorENo says:

    >FTN – haah….lepas ni ko jumpa aku kat screening satu family baru boleh tangkap gambar

  3. Sir Marcello says:

    >seronok tul satu family take pic atas nama gath blogger…hehehe

  4. BeaN MorENo says:

    >marcelo – hahaha…memang syok…

  5. >hohohohoho, warisan tuh!hak3

  6. Kancilbiru says:

    >wahh cayalah mama SB…welcome to the club! eh salah tempat komen tak?๐Ÿ˜›

  7. Encik Tikus says:

    >wah-wah~ Aku tak lepas lagi nak suruh mak aku buat blog๐Ÿ˜‰

  8. BeaN MorENo says:

    >hakim – hahaha…omputih kata heritage

  9. BeaN MorENo says:

    >kancil biru – hohoh…apasal ko komen kat sini?hahaha

  10. BeaN MorENo says:

    >Encik tikus – paksa!

  11. fiq says:

    >mak saya pun seorang blogger sekarang =)

  12. Encik aMin says:

    >wah, giler kentang ahh.. mak aku bukak sms pun susah, ahaks… (sori mak… ) :p

  13. aZLiNa aZiZ says:

    >"Andai kata kalau Suterablogger dah menuju ke zaman kejatuhan saya masih boleh berbangga sebab saya dah lahirkan ramai blogger.Dan kira ada lah warisan."…cayalah bean. Suka tau tengok family IT ni. Hehehe ;p

  14. eykameow says:

    >wahhh. ayat kau… macam touching je weyh. hehe.teringat hanis zalikha. sbb semua family dia ada blog. kecuali papa dye. upss.

  15. eykameow says:

    >wahhh. ayat kau… macam touching je weyh. hehe.teringat hanis zalikha. sbb semua family dia ada blog. kecuali papa dye. upss.

  16. ken says:

    >so cool.. 1 gang =P

  17. BeaN MorENo says:

    >fiq – bagus2…

  18. BeaN MorENo says:

    >encil amin – hehe…kadang2 ada mak2 yang kurang minat bro bukan tak tau…heheh๐Ÿ™‚

  19. BeaN MorENo says:

    >azlina aziz – hehe sebab saya ada terasa macam nak slow sikit…hak3…

  20. BeaN MorENo says:

    >eykameow – haha…ko takut ke aku stop blogging…sayang jugak ko kat aku…

  21. BeaN MorENo says:

    >ken – thanks bro…

  22. Lovely Emy says:

    >hoho, like this.!!!๐Ÿ™‚

  23. BeaN MorENo says:

    >emy – thanks emy,bila nak melepak…

  24. elmo blurb says:

    >nanti bawak ke cucu cicit sume bloggers! perghh sonok-sonok-SONOK!๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s