>EMINEM TIPU RIHANNA

>

SANTAI SABTU : EMINEM TIPU RIHANNA

Salam guys,saya tau ramai yang belum bangun tido lagi kan biasalah weekend siapa yang nak bangun pukul 7 kalau tak kerja or takde kelas.Tapi bagi insan2 yang gigh cari rezeki macam Bean Moreno Sabtu pun kene kerja sebab nak cari duit.Ini bukan rungutan tapi peringatan.Hari Sabtu sebenarnya masa untuk kita buat duit.Kalau tak takkan One Utama buka hari Sabtu.


So seperti biasa hari Sabtu saya mulakan entri dengan bercerita pasal lagu2 yang saya rasa best.Minggu lepas saya tulis pasal Lagu Cari Jodoh yang di Englishkan dan juga lagu Too Phat yang Masih Hip Hop.Ok hari ni saya nak cerita pasal lagu yang saya terdengar semalam kat Flyfm.Korang jangan salah sangka sebab Eminem cuma tipu Rihanna dalam lagu je.Kalau pada peminta eminem or hip hop lagu ni memang best (saya minat Eminem tapi bukan hip hop).Lagu kali ni ialah Eminem feat Rihanna – Love The Way You Lie.

Sebelum tu saya bagi korang layan dulu MTV ni.Takde yang official lagi.So siapa2 yang tau mana nak cari VClip yang official sila info ye.

Eminem feat Rihanna – Love The Way You Lie -> DOWNLOAD HERE
Ok tak?Amacam syok tak layan..?Lagu ni agak emo sikit tapi tak bosan lah.Macam yang kita tau Eminem kebanyakan lagu dia memang gangster rap.Music hiphop dia memang agak ganas sikit beb.So kalau korang berjiwa boy band yang menari lembut2 silakan tukar channel lain sebab korang takkan dapat hayati lagu ni.
Oklah masa dah time…Saya kena ke The Store (M) Sdn Bhd bukan untuk shopping tapi untuk bekerja.Harap korang suka lagu ni sebab saya suka lagu ni…
p/s :* Bilalah aku nak siapkan Advertorial nih!!!Takde idea lah…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Artis, Blogging, Eminem, Entertainments, Love The Way You Lie, Rihanna Naked, Santai Sabtu. Bookmark the permalink.

15 Responses to >EMINEM TIPU RIHANNA

  1. ken says:

    >it's a nice combo =)

  2. >>>___<<eminem terbaixxx

  3. tuanbri says:

    >MNM pandai membuat pembaharuan./.itu yg jadi best…layan lagu ni hari sabtuTuanbri-Perunding Hartanah Lelong

  4. BeaN MorENo says:

    >tuanbri – haah memang…walaupun di dalam penjara dia tetap berkarya

  5. Encik aMin says:

    >best best… buat aku teringat lagu lama Eminem yg bertajuk Superman… :p

  6. Hariz says:

    >Saya duet ngan rihanna lagi best kot?hahaha nice featlahhhNew Entry Prof-Hariz Menutup Aurat Mengikut Syariat

  7. Fie. says:

    >Sangat addict dgn lagu ini🙂, tapi takde MV dia. -_____-", suka eminem😀

  8. >nice one!!kali ni eminem ad jgk lagu yang mantap macam zaman album curtain closed.

  9. BeaN MorENo says:

    >Enci Amin – hak3…lagu superman tu maknanya lain bro

  10. BeaN MorENo says:

    >Enci Amin – hak3…lagu superman tu maknanya lain bro

  11. BeaN MorENo says:

    >profhariz – haah…best gak layan

  12. BeaN MorENo says:

    >Fie – next week dia launch

  13. BeaN MorENo says:

    >hentak berlipat – ko ikut eyh perkembangan badan dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s