>GCB BURGER DARI MCDONALD

>

FOOD : GCB BURGER DARI MCDONALD

Hye selamat malam.Dah dinner ke blom?Saya baru lepas dinner dengan aiensepet dan dia masak lagi untuk saya.Yelah sejak jadi suri rumah ni hari2 dia masak.Saya just pergi kedai beli barang then tunggu sampai makanan terhidang depan mata.Tapi ni sementara je sebab esok dia ada interview so kalau dia dapat kerja memanglah saya susah nak dapat makan makanan dari air tangan dia.

Oklah malam ni nak cerita pasal burger baru dari McDonalds.Korang dah rasa GCB burger?Saya dah cuba dan memang sedap beb.Memang tangkap leleh lepas tgk iklan dia.Saya pulak memang senang terpengaruh dengan iklan.Sebelum tu saya bagi korang tengok iklan MCDonald GCB burger dulu :


Amacam tergoda tak tengok gambar nih?Pergh sekali tengok memang macam Prosperity Burger taoi sebenarnya lain.Persamaannya ialah GCB burger dan Prosperity burger hanya ada pada period (bukan datang bulan ye) yang tertentu.Puas tak?Bak kata orang kalau nak wangi kawanlah dengan tokey minyak wangi.Uiks ada kena mengena ke?Silap2 bak kata pepatah tak dapat anak ibunyapun jadilah…hak3…Ok sekarang saya nak tunjuk yang real pulak :

still dalam kotak

Kasi bukak sikit je

Lepas tengok apa perasaan korang?Ada terasa macam nak pecut gi McD tak?Dia punya chicken grill mak aiyh memang leleh beb ditambah pulak dengan sos dia memang nangis beb.So apa lagi gi try memang tak menyesal yang korang akan rasa ialah tak puas sebab sedap dan saiz dia tak mengenyangkan.

p/s :
* Esok macam nak pergi makan lagi pulak.Doakan saya berjaya…hak3..

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blogging, GCB Burger, Mcdonalds, Products, Suterablogger. Bookmark the permalink.

36 Responses to >GCB BURGER DARI MCDONALD

  1. Ery Farieha says:

    >ohhhade org ckp x sedaphoo~

  2. JMR says:

    >ye2..memg trasa nak pecut g mcD skang nih..tp baru je pas pekena nasi dagang td..sabar2..

  3. Liza says:

    >dah tgk iklan dia kat tv, very creative…

  4. Kancilbiru says:

    >adeh…tangkap leleh…huhuhu. nanti bulan posa buka balik page ni jadi caner? hehehe

  5. Cherrie says:

    >Great-tasting chicken burger^^ How much was it?

  6. akuvision says:

    >dah makan semalam, memang best sebab ayamnya tu dipanggang. Huhuhu…tapi tak puas sebab kecik sikit dari prosperity burger

  7. >memang sedap.aku dah try 2 hari lepas.bukan itu saja, 2 biji sekali aku bedal..wakaka

  8. Sky0ne says:

    >aku baru makan semalam…boleh tahan jugak…hehe

  9. BeaN MorENo says:

    >Ery – itu orang cakap…lain orang lain rasa

  10. BeaN MorENo says:

    >JMR – bro jangan nanti pecah perut

  11. BeaN MorENo says:

    >Liza – sekarang iklan memang boleh mempengaruhi pengguna

  12. BeaN MorENo says:

    >niza – jangan kang aku dapat dosa kering masa ramadhan

  13. BeaN MorENo says:

    >cherrie – RM11.90 i think…forgot already

  14. BeaN MorENo says:

    >av – ha…ada jugak orang yang sependapat

  15. BeaN MorENo says:

    >FTN – makan ke melahab

  16. BeaN MorENo says:

    >skyone – boleh tahan?apakah maksudmu dengan boleh tahan

  17. >pergh..ganggu iman tul beger2 nih..

  18. BeaN MorENo says:

    >Pencacai alim – hak3…

  19. aZLiNa aZiZ says:

    >alamak…menyesal baca entri ni lewat malam cenggini…waaa..takkan malam2 pon nak makan burger, abislah…

  20. ahmad din says:

    >Ya, sokong Cik Puan Azlina. Nasib baik baru lepas makan durian. he he

  21. fara says:

    >ececeh.. ni msti da kna upah ngn mcd wat pomot2 kn😛

  22. Anne Boleyn says:

    >memang meleleh air mata eh air liur ku menengoknya…huhu tak rasa lagi.

  23. Hariz says:

    >Sedapnyaaaa..Telan Air Liur Nie =.=New Entry Prof-Hariz Renungan Pagi Jumaat

  24. BeaN MorENo says:

    >azlina – hoho…oreder saja

  25. BeaN MorENo says:

    >ahmad din – haha…durian buat ku tak keruan

  26. BeaN MorENo says:

    >fara – mana ada ni ikhlas la

  27. BeaN MorENo says:

    >anne – baik pi rasa

  28. BeaN MorENo says:

    >hariz – try dulu baru tau

  29. >nak try juga.. asyik tgk iklan jer, tv ada, blog pun ada….

  30. Yatre Hayati says:

    >ala…lapar !!! lapar….baik ! pukul 11.00 je dah pacak depan mcd.heee

  31. BeaN MorENo says:

    >nuralin – cuba pasti nak lagi

  32. BeaN MorENo says:

    >Yatre – pergh punya semangat

  33. Anonymous says:

    >Most of kwn sy kt GCB memeng sedap..Tapi syg, time sy mkn x sedap.. terasa sgt rugi!!May be ikut tempat kot. De yg msk btl2. Tp time sy, kn mcm mkn dgg mnth jerk.. huhu..

  34. BeaN MorENo says:

    >cik anon – ye ke?maynelah…lain chef lain rasa kan

  35. eszol says:

    >mana lg sdapspicy chicken mcdeluxe or gcb?

  36. BeaN MorENo says:

    >eszol – ntah eyh saya tak pernah makan chicken mc deluxe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s