>BARU DI SUTERABLOGGER

>

PERSONAL : BARU DI SUTERABLOGGER

Selamat pagi sebelum pergi kerja saya nak publish something yang sikit simple.Benda yang ada benefit untuk saya dan untuk korang.Yelah zaman sekarang mana ada orang buat kerja ikhlas 100%.hoho.Kalau korang perasan Suterablogger dah mengalami beberapai revolusi tak kira dari segi penulisan ataupun template.Yelah dulu budak berhingus so tulis pun mengarut2. Sekarangpun mengarut2 jugak cuma bezanya berilmu.

Perubahan 1 – Tab BSB




BSB ni bukan Backstreet Boy ye.Mintak maaf mintak ampun saya bukan fan boy band yang menari lembik2 ni.Saya seorang yang ganas dan melayan music Oi!.hak3…BSB ni bermaksud Bean Suka Baca.Ini diinspirasikan oleh Eyriqazz.Terpulanglah korang nak cakap saya tiru ke apa janji saya dah mintak izin Eyriqazz dan dia ok je.So kalau ada perkara berbangkit lepas ni saya stapler mulut orang yang bikin panas tu.


Perubahan 2 – Sponsor Saya


Yang ni ada kat sidebar.Tujuan dia wujud adalah untuk promote business yang korang ada.So siapa2 berminat nak tempek barang untuk dipromotekan silalah contac saya ye.Bayaran dia tak mahal sangat memandangkan PR dengan Alexa saya biasa2 je.Tunggulah dah ok esok..haha…takdelah main2 je…So satu banner kecil tu saya just charge RM15 je untuk sebulan.


Perubahan 3 – Blog Best



Ok Blog best ni untuk korang yang nak promote blog.Promote diri tak dibenarkan ye.Just prepare banner 125×125 then bagi kat saya.Saya akan tempek kat situ.Yang ni saya charge murah sikit RM7 satu banner untuk sebulan.Murahkan beli GCB burger Mc Donald pun mahal tau.


Oklah ni je nak bagitau dalam entri ni.So sape2 yang berminat silalah hantar rombongan meminang ke email saya suterablogger@gmail.com.tempat terhad sebab saya just sediakan 4 je sebulan.Letak banyak2 pageload jadi berat.


p/s :
* saje je nak test market mana tau berjaya sebab kalau tak cuba kita tak tau kan.
* Hopefully dapat support dari korang lah ye

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bean Moreno, Business, Iklan, Ruang Iklan, Suterablogger. Bookmark the permalink.

16 Responses to >BARU DI SUTERABLOGGER

  1. >fulamak!!!!hohohoho, bean, pasal template tu, hold dulu ek, aku busy la..tapi aku berminat..nak tanya, mungkinkah aku masuk "bean suka baca"????bahahahahahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >hakim – rileks dulu kasi aku ushar2

  3. lAl says:

    >Ada style la cmni…. sangat menarik…. Seronot plak rasa ada iklan mcm kat Sutera Blogger nih…😛

  4. Encik Tikus says:

    >bean, kau dah maju setapak. bagus-bagus😉

  5. Matjoe says:

    >wow, makin terror servis nkgo. bagus2

  6. >heh, mesti kite x temasuk dlm BSB sbb blog kite kelautdlu pagerank4 tp skng da 0 sbb guna domain sndirinyesal!T___T

  7. Hazzy Ishak says:

    >perlu compare dengan GCB ke.hehe. tapak iklan pun murah.heee Entry terbaru dari Hazzy, He loves me…not!

  8. BeaN MorENo says:

    >|a| – hm…mai la try…

  9. BeaN MorENo says:

    >EN Tikus – kena maju kalau tak tertinggal

  10. BeaN MorENo says:

    >Mat Joe – ye ke?thanks bro…ko pun byk support aku

  11. BeaN MorENo says:

    >intan – tak tau lagi tgh usha2 lah ni….biasalh tu…cool nanti dapat balik

  12. BeaN MorENo says:

    >Hazzy – mailah try…

  13. Hariz says:

    >Pertama kali di Sutera :)Menarik…Asas Kepada Kusyuk

  14. BeaN MorENo says:

    >hariz – thank you

  15. diraja22 says:

    >tahniah semakin up grade..

  16. BeaN MorENo says:

    >diraja – hm thanks saja test market

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s