>NUFFNANG AKHIRNYA TABUR ZAKAT DI SUTERABLOGGER

>

PERSONAL : NUFFNANG AKGIRNYA TABUR ZAKAT DI SUTERABLOGGER

Selamat malam ye dah makan ke blom?Saya tadi terperangkap di dalam jam selama hampir dua jam.Bayangkan saya gerak tadi 6.50pm dan sampai di rumah pukul 8.15pm.Nasib baik bawa kereta auto kalau tak memang longgar lutuT.Hari ni kat tempat kerja memang sibuk sebab partner saya ambil leave seminggu.Memang kow punya kena cover so dalam masa seminggu ni saya kena jaga 18 outlet kat utara.

Oklah Minggu ni adalah minggu yang best sikit bagi Suterablogger dan Bean Moreno sebab Nuffnang tabur zakat kat sini.Start dari Bulan Mei buffered earning saya tak putus.Keluar 1 masuk 3,keluar lagi 1 masuk lagi 2.So kerja saya sekarang ni ialah menaip je tanpa hiraukan buffered earning.Ada lagi ke yang tak tau apa itu buffered earning?Mustahillah sebab ramai blogger dah ceritakan mesti dah tau.



Pastu hari tu saya ada cerita yang saya dah lama tak dapat tiket free movie Nuffnang kan.Dah berapa kali tengok wayang semua keluar modal sendiri.Tapi Bean Moreno cool je beb.Sabar itu separuh daripada iman.So akhirnya kapooow!Dapat satu invitation untuk tengok cerita yang memang saya nak tengok sebab Angelina Jolie berlakon.Apa lagi kalau bukan SALT.So save RM20 untuk tiket wayang next week.So siapa2 yang dapat sila calling2 ye.Kita lepak sekali.



Sebenarnya itu je nak cerita sebab idea saya nak simpan untuk esok.Kalau tulis malam ni esok nak cerita apa.Terpaksa order kismin doa banyak2.Saya dah takkan cerita tips nak dapat buffered sebab dah banyak kali cerita.Pandai2 lah korang godeh2 blog ni.Nak belajar kan?


p/s :
* Untuk dapat sesuatu kita kena korban kan sesuatu.Itu undang2 peperangan.
* Kalau korang jenis malas sangat nak update or malas nak cari traffik sila lupakan hajat untuk bermertuakan Nuffnang ye.

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Apa itu Buffered earning?, Article, Bean Moreno, Buat Duit Dengan Nuffnang, Buffered earning, nuffnang, SALT, Suterablogger, Traffic. Bookmark the permalink.

16 Responses to >NUFFNANG AKHIRNYA TABUR ZAKAT DI SUTERABLOGGER

  1. Yatre Hayati says:

    >jom tengok salt. yeay !! TETIBA !!! hee~

  2. >waaa bestnyeee ceta salt…tp kite klu dpt tiket free pun x dpt tgk..kite kt mlktgk tu kt mid T____________T

  3. aZLiNa aZiZ says:

    >Salam ziarah…wah, bestnya dapat tiket free ;pSemoga terus sukses dalam blogging ;p

  4. BeaN MorENo says:

    >yatre – dapat jugak ke?

  5. BeaN MorENo says:

    >intan – haha.cian budak kecik

  6. BeaN MorENo says:

    >azlina aziz – thank you

  7. Epul Azimi says:

    >wah,masyuk ko bro,aku ni bila lah nak masyuk cam tu,unik ramai tapi kalo buff payah tak syok gak…..eheheheh

  8. BeaN MorENo says:

    >epul-akupun dulu macam ko bro…setahun lebih takde buffered

  9. JMR says:

    >bro, sjk aku tukr domain 5hari ni, gugur BE aku. skang ni 0 BE ye..hahahah..aku pon dpt SALT..yeah..jmp di MV!

  10. >seronok ar dapat tiket free..aku tak join pun sebab aq tak de kat kl time tu.aq kat kedah la bean~

  11. LiFe KaMi says:

    >wah best la yer.. awat tak bg semua blogger baru fair..hehe

  12. .s.o.f.i.a. says:

    >wahhhhhhhhhh!!! sangat best!!! nanti buat review citer salt ek!!!

  13. BeaN MorENo says:

    >JMR – cool je tak lama lagi berlambak ar masuk sebab dah tukar dot com

  14. BeaN MorENo says:

    >hakim – dah nasib badan kim

  15. BeaN MorENo says:

    >life kami – uiks bukan macam tu blogger barupun ada chance jugaklah just cuba je…sayapun baru jugak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s