>ORANG BERUBAH TAPI TOO PHAT MASIH HIP HOP

>

SANTAI SABTU : ORANG BERUBAH TAPI TOO PHAT MASIH HIP HOP

Hye guys,apa cer hari Sabtu dok umah tak remajalah.Samalah kita dok umah je.Saya ada tetamu datang.Nak tau siapa?NurAlisya Amani.Dia bukan penyanyi ataupun pelakon tapi dia seorang budak botak yang comel.Nanti saya publish gambar dia eyh sebab sekarang ni saya nak cerita pasal satu reunion yang saya rasa best.Dah ramai blogger tulis pasal ni tapi bagi saya as long as saya tulis ikut style saya itu dah buat saya puas hati walaupun tak dapat hit yang tinggi.


Sapa tak kenal dengan group Hip Hop no satu Malaysia.sapa yang tak kenal dengan Too Phat.Dulu masa saya ikut trend budak botak saya paling tak suka dengan budak2 diorang yang sememagnya poyo.Apa yang saya nampak masa tu ialah sapa jadi Hip Hop mesti dapat awek cun2 sebab diorang ada scooter VS then pakai barang mahal.hoho…Actually saya dah dengar lagu ni lama tapi still tak perasan tapi lepas dua tiga kali dengar terasa macam best je.


Sebelum2 ni kita tengok diorang buat album solo kan.Kalau nak tanya saya pendapat antara Malique dangan Joe Flizzow siapa punya album solo yang best dah tentu saya akan cakap Malique.Dia punya lirik sentap beb kalau nak compare dengan Joe Flizzow.Dan kalau diorang tak duet balik memang Malique boleh pergi jauh.Tapi sekarang diorang dah decide nak jalan sekali that’s mean guna platform Too Phat so memang akan meletup.Mesti ramai yang tunggu comeback dari Too Phat.So sebelum album diorang release korang dengarlah dulu single diorang.Syok wo!!!

TOO PHAT – MASIH HIP HOP -> DOWNLOAD HERE
P/S :* Dulu pernah lepak ngan Malique dia memang cool.Tapi tu dulu lah ntah dia ingat lagi ke tak?

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Article, Bean Moreno, Blogging, Download, Malique, Masih Hip Hop, MP3, Santai Sabtu, Suterablogger, Too Phat. Bookmark the permalink.

15 Responses to >ORANG BERUBAH TAPI TOO PHAT MASIH HIP HOP

  1. kechixx says:

    >ayah malique kawan baik dgn ayah saya:)

  2. BeaN MorENo says:

    >kechix – ye ke?dak JB eyh?

  3. Sendra says:

    >ayah malique tu cikgu kat MRSM aku dulu..nama dia sir Ibrahim..ayah dia sumpah super duper cool..masa dia mengajar dulu umur dia dah tua jugalah then masa aku keluar habis belajar,dia pencen..malique ada beberapa kali datang MRSM muar pastu bagi poster yang dia sign lepas tu tampal kat papan kenyataan..haha..

  4. Sendra says:

    >owh poster tu tak lah just ada autografi je..tapi ada banyak kata2 semangat dan goodluck wishes apa semua lah..nak bagi semangat..entah macamana ia jauh lebih memberi semangat kepada pelajar perempuan berbanding kad2 motivasi yang maktab laburkan dan ditampal disekeliling maktab..keh3.

  5. Ery Farieha says:

    >aittsme kenal2an dgn malique ni?hahaha.tp rase lagu dorg ni cam klaka lak.ekekeke.tp best la dorg bersatu balek.😀

  6. BeaN MorENo says:

    >sendra – owh patutlah…dulu dia ada cakap ngan aku bapak dia selalu pukul pelajar nama haziq

  7. BeaN MorENo says:

    >Ery -haah semua kenal ngan dia…hahaha

  8. Che Armster says:

    >ko bukan budak skin ke dulu bean😛

  9. JMR says:

    >cayalah joe&maliq..

  10. BeaN MorENo says:

    >armster – haha..memang ah…mana ko tau

  11. mizzura says:

    >wah…too phat susunan ayat diorang memang best!

  12. BeaN MorENo says:

    >mizzura – tulah…diorang memang bagus lah…

  13. xazryx says:

    >lagu baru too phat ?perghh .best !sedut lagu jap .

  14. BeaN MorENo says:

    >xazryx – sedut2 free je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s